Vinul își spune povestea, la Murfatlar

Home « Profil « Crame

Pornind de la ideea că povestea unei podgorii este cel mai bine spusă de vinul care iese din ea, vinurile Murfatlar spun povestea unui climat ideal pentru cultivarea strugurilor și a unor soiuri variate, care contribuie la gustul inconfundabil al celui mai vândut vin din România...

Murfatlar nu are nevoie de nicio prezentare, pentru că de-a lungul timpul și-a creat un renume puternic pe meleagurile românești.

Cramele Murfatlar s-au înmulțit în ultima perioadă ca melcii după ploaie, semn că această criză economică nu poate afecta o afacere care se bazează doar pe calitatea produsului.

Vinurile de la Murfatlar se împart în două mari categorii:

  • vinuri de cursă lungă: vinuri alese, vinuri la comandă, vinul cramei, colecția Murfatlar, vinurile momentului și jar de vie

  • Fetească Regală și Fetească Albă: Riesling, Pinot Noir&Burgund, Merlot&Babească Neagră, Riesling&Sauvignon Blanc

Din vinurile momentului vă recomand cu căldură roze-ul. Este un cupaj de Cabernet Sauvignon cu Merlot, vinificate în alb. Este un vin proaspăt, fructuos, fresh, cu un gust echilibrat și o aromă intensă florală.

Dacă doreți să faceți un cadou select unei persoane speciale, vă recomand vinul de comandă Pinot Gris, cu un gust intens de măr verde, pe care îl vei purta cu tine mult timp după degustare.

Pentru cei care consumă vin în cantități considerabile, vă propun să încercați de la vinurile de cursă lungă Merlot&Băbească Neagră, un vin proaspăt și echilibrat, roșu demisec, ”bun de umplut non-stop paharele și udat grătarele”.

La Murfatlar veți găsi și ceva mai tare, pentru bărbații puternici: Jar de Vie, zis și ”Scânteia”.

Jar de Vie este o ”băutură digestivă rafinată, ținută în butoaie mici de stejar care îi oferă o aromă fină și catifelată, completată de aromele subtile ale maceratului de roșcove”.

Cramele Murfatlar vă așteaptă cu o sumedenie de oferte și promoții pentru a vă crea propriul echilibru între calitate și cantitate.

Una din promoțiile mai vechi ale cramei este: la 2 litri de vin de cursă lungă cumpărat, primești unul gratis!

Nu că ai avea nevoie de vin gratis, la ce prețuri ieftine găsești la Murfatlar!

Nu degeaba este cel mai vândut vin din România.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: www.itgoeswithwine.com

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: bautura, crama, Murfatlar, vin
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement