Acuarela Bufet, pièce de résistance

Home « Profil « Patiserii
Acuarela Bufet vine cu un meniu special de clatite cu branza de vaci, smantana si dulceata de afine; clatite cu avocado, nutella si biscuiti de ovaz si clatite cu prosciutto brie si rucola. 
Acuarela Bufet este tot un proiect de familie, încărcat cu obiecte personale însă, față de ce am făcut la Acuarela în Polonă, marea diferență apare în atmosfera mult mai aerisită în care patina timpului nu se simte atât de pregnant”,   a declarat Alexu Toader, unul dintre acționarii Acuarela Bufet. După 3 luni, au deschis în același loc și Acuarela - cafenea unde artiștii cu care colaborau, dar și prietenii de familie se puteau destinde.
Așa cum Acuarela Bistro este recunoscută după umbrelele din Grădină, Acuarela Bufet va dezvălui Pièce de résistance, semnată de artistul Andrei Argaetic, în ziua lansării. În timp ce primele două nivele găzduiesc Acuarela Bufet, mansarda a fost amenajată pentru un mini cluster creativ format din agenția de branding, firmă de avocatură, un studio de aplicații iOS și firmă de comunicare și implementare web.
 
 
 
sursa foto:  designist 
Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: Acuarela Bufet, braisserie, Bucuresti
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement