Alice – cofetărie cu tradiție

Home « Profil « Patiserii

În 1994, Alice era o modestă patiserie pe șos. Mihai Bravu din Capitală.

În prezent, Cofetăria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetărie, patiserie şi îngheţată, precum şi de un punct de desfacere, situate în Şos. Mihai Bravu, nr. 123-135.

Alice s-a hotărât să își depășească condiția de simplă patiserie și să tindă spre expansiune în momentul în care clienții s-au arătat foarte mulțumiți de produsele sale și au dat dovadă de loialitate.

Alice și-a recucerit mai apoi clienții cu prăjiturile tradiţionale, precum amandina, savarina şi eclerul, toate lucrate cu pricepere şi măiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai bună calitate.

Începând cu 2003 cei de la Alice au dezvoltat și o linie pentru fabricarea înghețatei, bazându-se pe rețete tradiționale puse în aplicare de un tehnolog.

În prezent, la Alice poți găsi tot îți poftește inima de la produse de patiserie, la torturi, produse de post, înghețată, fursecuri sau prăjituri.

Pentru aceia dintre voi care păstrează spiritul copilăriei mereu viu, Alice vă pune la dispoziție o serie de torturi fantezie, pentru diferite ocazii.

Puteți comanda și torturi personalizate pentru a vă surprinde prietenii în ocazii speciale.

Începând cu luna martie, Alice îți va pregăti și cupcakes (65-86 lri/kg) – colorate, gustoase și jucăușe!

Din ce am gustat eu de la ei și mi-au plăcut foarte mult, vă recomand tarta cu fructe (este proaspătă, cu fructe gustoase și cremă de vanilie fină – 5 lei), prăjitura boemă (o prăjitură însiropată cu ciocolată și frișcă – 5 lei) sau prăjitură cu făină de ovăz și fructe (5 lei).

Dacă aveți o onomastică sau o aniversare și doriți să vă surpindeți într-un mod plăcut colegii, puteți alege din seria de bomboane vândute la kilogram: bomboane trufe (65 lei/kg), fursecuri potcoava (43 lei/kg), prăjituri Delicia (43 lei/kg) sau minijofre (43 lei/kg).

Că tot se apropie Paștele, Alice vă pune la dispoziție o serie de produse de paște cu care vă veți cuceri instant invitații: pască mică (25 lei/buc), cozonac spic cu nucă și cacao (20 lei/buc), cozonac cu nucă, cacao și rahat (29 lei/buc) sau cozonac belgian (15 lei/buc).

Tot în întâmpinarea Paștelui, Alice vă oferă o gamă variată de produse de post: trigon cu fructe de pădure (3 lei), foccacia cu roșii și măsline ( 4 lei) sau portofel cu spanac și ciuperci (3 lei).

Alice este locul unde veți găsi tortul ideal pentru o persoană iubită, prăjitura preferata a celei mai bune prietene, fursecurile pe care le adoră mama ta și pateurile pe care le gustă cu plăcere bunicul tău!

Alice este pe gustul întregii familii și este pregătită să te însoțească în cele mai importante și memorabile evenimente din viața ta.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: cofetariaalice.ro

 

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: traditie, patiserie, cofetarie, Alice, inghetata
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement