Cinnabon - regii rulourilor cu scortisoara!

Home « Profil « Patiserii

A început ca o simplă afacere cu rulouri cu scorțișoară și a ajuns un adevărat fenomen global!

Fie că trăiești Tokio, Japonia, Australia, Caracas, Venezuela sau chiar București, gustul rulourilor Cinnabon este inconfunabil!

Aroma, calitatea și prospețimea produselor Cinnabon sunt aceleași, indiferent de poziționarea geografică.

În București, Cinnabon se regăsește în mall-urile Băneasa, Afi și Sun Plaza.

Aici întâlnim delicioasele rulouri cu scorțișoară, care au pus brandul Cinnabon pe harta internațională de dulciuri: Clasic Cinnabon - Aluat cald, umplut cu legendara scorţişoară Makara, acoperit cu glazură proaspătă de cremă de brânză.

Tot aici găsim și varianta mini a clasicului cinnabon, pentru cei care au un apetit redus, dar tot poftesc la gustul unic al scorțișoarei Makara.

Eu de fiecare dată când ajung pe la Cinnabon, nu mă pot abține, și fac excese de cupcakes! Colorate, savuroase și jucăușe, cupcakes-urile sunt proaspete, fiind preparate zilnic cu cele mai bune ingrediente.

Acestea sunt disponibile in 3 sortimente: Vanilla Bliss, Chocolate Passion și Red Velve Oricare cupcake v-ați alege, nu aveți cum să dați greș! Toate sunt excepționale!

Și, că tot s-a încălzit afară, a sosit în sfârșit timpul să ne bucurăm de cafele cu gheață! La Cinnabon întâlnim o specialitate rece cu cafea, care îți va trezi simțurile și te va purta pe un nor răcoros spre birou: MochaLatta Chill! Gustul savuros al acestei cafele este obținut din amestecul de ciocolată cu cafea. MochaLatta Chill este ideal pentru diminețile calde de vară!

La Cinnabon vă puteți răcori șți cu Chillattas: băuturi cu gheață, preparate manual, cu o varietate surprinzătoare de arome.

De curând, Cinnabon România a lansat 4 noi meniuri la prețuri promoționale: 9,9 lei. Aceste meniuri includ un rulou și o băutură răcoritoare sau o cafea.Putem opta pentru:

  • Minipecanbon cu arahide, îmbrăcat în cremă de caramel + o băutură răcoritoare

  • Cinnabon Sticks pudrate cu zahăr și scorțișoară Makara + o băutură răcoritoare

  • Rulouri Miez Dulce + espresso

  • Rulouri Minibon + espresso

Delicioase, aromate și ideale pentru a-ți face plinul de energie, înainte să începi o nouă săptămână de lucru.

Dintre deliciile ispititoare din meniu, vă mai recomand delicatul, finul și savurosul desert: Miez Dulce - Miez moale, pufos de rulouri, tăiat în fășii, copt și presărat cu zahăr brun și glazură de lapte și caramel.

Mai nou, desertul Miez dulce a apărut și în varianta cu mere sau cu cireșe.

Dacă vrei să împarți și cu prietenii sau cu familia deliciosul gust specific al Cinnabon, aici găsim CinnaPacks, pachete variate cu minirulouri, ideale pentru a fi împărțite. CinnaPacks sunt disponibile pentru Cinnabon Classics, Minibons, Caramel Pecanbon, şi pachetele Combo.

Tot create pentru a fi împărțite sunt și Rulourile cu Scorţişoară Clasic Cinnabon - cu aluat cald, umplut cu scorţişoara Makara şi acoperite cu glazură proaspătă de cremă de brânză - sunt disponibile în pachete de şase bucăţi, într-un ambalaj portabil şi la îndemâna voastră .

Cinnabon are propria rețetă de scorțișoară, deci orice tentativă de a-i face reclamă este inutilă! Ei sunt cine sunt, iar noi știm asta!

Dacă vrei să te bucuri de gustul unic al scorțișoarei Makara, îți recomand să vizitezi una din cele 6 locații ale Cinnabon din România, sau una din cele 700 de locații ale Cinnabon din lume! Oriunde vei alege să poposești, gustul delicios al rulourilor, va fi același!

Autor: Ioana Dogaru

Sursa foto: cinnabon.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: Cinnabon, rulouri:
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement