Descoperă rețeta bunului gust la ANAPAN

Home « Profil « Patiserii

În 1990 a apărut prima cofetărie ANA și, de atunci, clienții asociază marca acestei firme cu calitatea dovedită de-a lungul timpului.

Micuța cofetărie a crescut, s-a dezvoltat și s-a extins, devenind o întreagă rețea de magazine cu produse excelente de cofetărie, patiserie și panificație: ANAPAN.

Din grijă pentru sănătatea clienților lor, cei de la ANAPAN utilizează doar ingrediente proaspete și naturale în toate produsele.

La ANAPAN produsele sunt făcute în laboratorul propriu și imediat expuse, pentru a fi mereu fresh.

Aici veți găsi peste 300 de produse, care mai de care mai îmbietoare. Și, pentru a nu își plictisi clienții, ANAPAN lansează în fiecare lună noi produse.

Colorate, gustoase și mereu proaspete, prăjiturelele de la ANAPAN sunt ideale pentru a-ți ridica moralul într-o zi grea și pentru a-ți colora ziua!

Cochetele dulciuri arată ca niște mici bijuterii, colorate și vibrante, cu un impact vizual puternic.

Am putea spune chiar că, prin forme și culori, prăjiturile își definitivează propria personalitate.

De cum am pășit în cofetărie, din vitrină mi-au zâmbit jucăușe minitartele cu fructe (52,99 lei/kg), al căror aspect este întrecut doar de gustul deosebit și proaspăt.

Pentru un gust intens de ciocolată fină vă recomand să încercați prăjiturile Lucia (foi cu miere alternând cu mousse de ciocolată fină și cremă aromată de vanilie – 52,99 lei/kg).

Dacă vă este poftă de un dulce tradițional, consistent și plin de savoarea copilăriei, Salamul de biscuiți marca ANAPAN (30 lei/kg) întrunește toate caracteristicile.

Oferta de prăjituri este foarte complexă, pregătită să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

La fel am putea spune și despre produsele lor de panificație.

Trebuie să încercați măcar o dată pâinea cu semințe ANA (18 lei/kg), ideală pentru a completa cu succes orice masă în familie.

Vă recomand și ciabatta de la ANAPAN; este perfectă pentru sandwich-uri, oferindu-le un iz mediteranean, datorită uleiului de măsline.

Dacă sunteți o persoană atentă la siluetă și adeptă a unui stil de viață sănătos, la ANAPAN vă puteți răsfăța fără regrete cu dulciurile făcute cu fructoză.

FRUCTOZA sau zahărul din fructe, este un zahăr natural, simplu, care se găsește în fructe și sucul acestora, dar și în miere.

Fructoza este mai dulce ca zahărul de 1,52 ori, deci necesită o cantitate mai mică și poate fi utilizată ca sursă de "dulce" și de către diabetici.

ANAPAN nu este doar un partener de viață gustos și sănătos, ci și un prieten de nădejde în momentele importante din viața ta.

Aici găsești tortul potrivit pentru o aniversare, pentru o nuntă sau pentru un botez.

Torturile de la ANAPAN par pictate de mari artiști, având decorațiuni unice și personalizate, pentru a trece peste pragul de simplu desert, devenind un mesaj în sine.

Vino în lumea ANAPAN și lasă-te cucerit de gustul inconfundabil al prăjiturilor făcute ”în casă”, al pâinii care respectă tradiția și al produselor de patiserie mereu proaspete.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: www.anapan.ro

 

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: ANAPAN, desert, paine, prajitura, tort
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement