Sa ne rasfatam cu dulciuri "a la Confituria"

Home « Profil « Patiserii

În fiecare zi, viaţa merită să fie sărbătorită aşa cum ştim noi cel mai bine.

 

Şi cum altfel dacă nu cu un desert arătos, delicios, cremos, care îţi lasă apă în gură?

Şi cum să nu iubeşti viaţa când vezi că aceste deserturi chiar există, mai exact la Confituria, "fabrica" de cupcakes şi deserturi arătoase.

De ce se cheamă "Confituria"?

Confituria, cu nume aproape franţuzesc, s-a născut din hobby-ul Florinei Cirstoiu, care şi-a dorit o afacere pe care să o facă cu drag, iar dulciurile (fie că le face, fie că le gustă) sunt marea ei pasiune.

Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului, o luptătoare. Produsele pe care le-a pus în faţa clientului sunt inspirate din plimbările peste ocean, apoi în Europa şi chiar în Asia, din cărţile sale de reţete, din încercări şi degustări repetate ale echipei sale.

Nu e doar un magazin cu vitrine frumoase unde să îţi vină să îţi laşi jumătate din bani pe câteva prăjituri, ci o adevărată fabrică de produs bunătăţi.

Unde se află Confituria?

Bunătăţile de la Confituria le găseşti în două locuri din Bucureşti, frecventate de noi toţi: în mall Băneasa şi în AFI Palace Cotroceni.

Toate ingredientele folosite (ciocolata, frişca, untul, fructele, aromele) sunt de cea mai bună calitate, asta pentru că sunt livrate în fiecare zi de la laboratorul cu care colaborează, unde lucrează o echipă pasionată.

Ce găseşti la Confituria?

La "Confituria", te întâlneşti cu o poveste...dulce.

Cu greu poţi rezista să vezi vitrinele cu torturi, cupcakes (cu arahide, cu cafea, cu tiramisu, cu portocală, cu căpşune, cu cocos, cu lavandă, cu lămâie, cu mentă, cu trandafiri, cu vanilie), macarrons, fără să nu îţi doreşti cât mai multe din ele.

 

Au şi torturi mari sau mini torturi cu mousse de ciocolată, cu fructe de pădure, cu mango sau cafea.

Preţurile variază, de la macaron (la 4 lei), cupcake (12-14 lei), până la torturi (30 lei).

Dacă nu te-ai "săturat" să priveşti bunătăţile expuse, poţi lua sau cere la pachet pentru acasă, cei de la Confituria fac şi livrări la domiciliu.

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: facebook.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: Confituria, cupcakes, gastronomie, macarons, patiserie, tort
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement