”Casual dinning” la Special Steak House

Home « Profil « Restaurante

Dacă îți este poftă de o friptură adevărată, groasă, suculentă și condimentantă, te invit să descoperi lumea Special Steak House.

Brandul ”Special Steak House” a fost înființat în anul 2004, odată cu deschiderea primului restaurant de tip Steak House, la acea vreme, primul de acest gen din Romania.

Conceptul Special Steak House este de ”casual dinning”, potrivit oricărui tip de eveniment, în orice moment al zilei.

Mâncarea de la Steak House este rafinată, elegantă și de calitate, asemeni decorului din restaurant și serviciilor oferite.

Carnea din meniu este importată din Brazilia,Argentina, Olanda, Noua Zeelanda, Franța și Italia, dar se folosesc și ingrediente autohtone de cea mai bună calitate.

Fiecare friptură preparată la Speacial Steak House este după rețeta proprie a casei, și condimentată perfect, pentru a da acel gust unic, homemade.

În afară de celebrele fripturi, la Steak House mai găsim în meniu preparate pentru o dietă fără grăsimi, salate cu legume proaspete, wok-uri savuroase, și deserturi delicioase, preparate în casă după rețete proprii.

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest restaurant este faptul că bucătăria este jumătate descoperită și îți permite să te asiguri că mâncarea ta este preparată în cele mai optime condiții.

Dacă aveți poftă de ceva sățios dar slab în grăsimi, de la capitolul wok puteți opta pentru:

Royal Beef Wok (bucățele de mușchi de vită românesc, inăbușite în unt cu mărar și busuioc, servite cu orez picant -29,9 lei),

- Texas Chicken (piept de pui, sos dulce picant, sos de soia servit cu orez cu soia – 18,9 lei)

- Tagliatele con Salmon (tagliatele, somon, smântână, ceapă, pătrunjel – 28,9 lei).

Eu am mâncat și mi s-au părut excepționale, coaste de porc proaspete, rumenite la cuptor și pe grătar, servite cu wedges și ciuperci balsamice. Este un fel de mâncare foarte sățios și gustos, iar carnea de pe os este la fel de suculentă și bine-condimentată ca și o friptură.

La capitolul fripturi găsim de toate pentru toți: mici sau mari, din România, America sau Argentina, de curcan, rață, miel, porc, vită sau pui...

Ce mi s-a părut deosebit la gust și mi-a rămas în minte mult timp după ce am mâncat sunt cotletele de miel din Noua Zeelandă (48,9 lei).

Dacă nu sunteți mare amator de carne, dar în schimb preferați fructele de mare și peștele, la Steak House veți întâlni în meniu aceste produse, preparate în moduri menite să te cucerească: creveți la tigaie cu ulei de măsline, usturoi și ardei, serviți cu orez basmatic (39,9 lei).

Dacă nu vă puteți decide între o porție delicioasă de somon și o porție fragedă de creveți, puteți opta pentru meniul Combo care le îmbină pe amândouă (44,9 lei).

Vă recomand să vă lăsați puțin loc la sfârșitul mesei și pentru desert, deoarece bucătarii de la Steak House ți-au pregătit câteva dulciuri homemade extraordinare.

Vă recomand cu căldură să gustați tort de casă cu ciocolată albă și neagră (14 lei) sau plăcintă de casă cu mere verzi și nucă, servită cu înghețată de vanilie (13,9 lei).

Dacă vi s-a făcut poftă de o friptură generoasă, dar nu sunteți prin preajma restaurantului, puteți comanda orice din meniul de la Steak House, prin intermediul Eater.ro,

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: specialsteaks.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: crevete, friptura, reteta, Speacial Steak House
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement