Champions Sport Bar, restaurantul campionilor

Home « Profil « Restaurante

Champions Sport Bar Restaurant este amplasat chiar în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, fiind locul de întâlnire al învingătorilor, al suporterilor sau al tuturor celor care adoră să petreacă timpul în cel mai distractiv mod, cum altfel dacă nu cu multă mâncare americană şi sport.

Datorită celor 180 de locuri, la Restaurant Champions Sport Bar, vizibilitatea este bună şi garantată de cele 27 de plasme şi 2 ecrane, pe care se transmite live fiecare eveniment sau meci important al marilor echipe româneşti şi nu numai. Aici, pe lângă pasionaţii de fotbal, mai întâlneşti pasionaţi de atletism, rugby, basket sau handbal care se adună într-un singur pentru a urmări competiţiile de mare interes.

Mai găseşti în această "atmosferă a bărbaţilor" şi un meniu bogat şi gustos, asezonat de o halbă cu bere sau un cocktail pregătit în casă. Toţi cei care îi calcă pragul au la alegere peste 40 de preparate precum salate, sandwich-uri (BLT Turkey cu piept de curcan, Marriott club sau smoked salmon pizza); supe; salate cu somon, greceşti, salată de rucola şi preparate cu carne ca: chicken tenders, chicken quesadilla, mititei, piept de pui la grătar; peşte, burgeri, fajitas, nachos, aripioare. Din meniu nu puteau lipsi nici deserturile apetisante: cheese cake, chocolate cake, lime pie, profiterol cu vanilie, prăjitură cu strat dublu de ciocolată, tiramisu sau salată de fructe.

La capitolul băuturi, gama este cât se poate de variată şi cuprinde multe sortimente de bere, vin, tequila, liqueur, vodkă, coniac, cocktail-uri alcoolice şi non-alcoolice, milckshake-uri, cafea şi ceai.

Din meniu nu lipsesc nici "Happy… days", căci în fiecare luni are loc promoţia, "All you can eat Buffalo Wings".

Şi pentru că este un restaurant care se gândeşte şi la copiii celor care vin să vadă un meci sau să bea o halbă de bere, reprezentanţii "Champions Sport Bar Restaurant" au amplasat un loc de joacă special amenajat în care şi cei mici pot petrece timpul într-un mod cât mai plăcut: cu jucării, tobogan, pod, nisip, frânghie de căţărat etc.

Cum nu ne mai despart decât câteva luni până în luna decembrie, echipa restaurantului Champions organizează de 10 ani o competiţie internaţională de flair bartending, unde peste 300 de concurenţi încearcă să respecte ceea ce înseamnă flair-ul, adică "actul de a arunca, prinde, învârti, balansa şi de a manipula instrumentele de bar în timpul preparării băuturilor".

 

 

Irina B.

sursa foto: marriott.com

Publicat in: august 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement