Dieta echilibrata si preparatele vegan

Home « Profil « Restaurante
 
Lipsa timpului, a inspiraţiei sau poate chiar gustul ciudat în cazul în care am avut ghinionul să încercăm ceva care nu ni se potriveşte, ne fac, pe mulţi dintre noi, să ocolim dietă mai echilibrată, sănătoasă şi care să pună cu adevărat în valoare fructele şi legumele ce se pot îmbina atât de armonios în reţete delicioase vegane sau raw vegane.
 
Foarte consistentă a fost și supa, evident, pentru că majoritatea supelor vegan se fac cu caju. La desert am făcut 50-50% felie delicioasă de tort vegan cu ciocolată și banane și blat din semințe și nuci (20 lei). Nu am cea mai vastă experiență cu deserturile raw, dar pot să spun că se ridică la nivelul torturilor de la Rawdia, unde am mâncat până acum cele mai bune dulciuri. Prețurile sunt foarte bune comparativ cu alte restaurante din categoria vegetarian, vegan, raw, iar mâncărurile sunt cu siguranță mai gustoase decât în multe restaurante cu particular carnivor. Am stat afară, pe terasa care arată destul de simplu, cu muzică bună și impresie generală de izolare de oraș.
 
 
Pentru « cel mai bun restaurant frantuzesc » din Bucuresti am ales pana la urma intre Bistro Epoque , de la Lodge Epoque, si La Cantine de Nicolai , cele din Centrul Vechi care mai erau « in carti », Negresco si La Bonne Bouche fiind, totusi, prea « turistice » pentru a reusi sa tina in permanenta nivelul constant si foarte ridicat. Lor, lui Osteria Gioia , adica, le-am dat anul acesta premiul pentru cel mai bun restaurant italian din Bucuresti - a se citi cea mai buna mancare/ bucatarie italiana din Bucuresti. Si asta ca sa lasam locul pentru « cel mai bun restaurant romanesc - bucatarie urbana (boiereasca) » lui Zexe , care a luat si anul trecut acelasi premiu.
 
 
 
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: livrare mancare, preparate vegan, restaurant zexe
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement