Magia bucatarilor indieni

Home « Profil « Restaurante

Continuarea articolului

 

Elite Bambalapitiya este un alt restaurant super în Sri Lanka. Există o cofetărie-patiserie lângă restaurantul indian. Locul obişnuia să arate destul de comun, precum o ”cantină” din Sri Lanka, numit ”saivara kade”, înainte să fie modernizat şi transformat într-un complex-restaurant imaculat, cu o parcare decentă pe deasupra.

 

Meniul este specific Indiei de Nord, cu mâncăruri decente precum Parathas, Naans, Rottis sau Biriyani. Nu este un meniu foarte lung, dar cuprinde câteva mâncăruri din carne de vită (aspect neobişnuit pentru un restaurant indian), peşte şi oaie. Printre serviciile pe care le oferă se numără comenzile la domiciliu, mâncarea Halal, aerul condiţionat, cărţile de credit, livrarea la pachet şi spaţiile de parcare.

 

Restaurantul este oficial Halal şi nu există carne de porc în meniu. Există, de asemenea, şi unele mâncăruri dulci sau acre şi crab din Singapore. Cele mai mese sunt de 6 persoane, dar există şi unele mult mai mari, indicând că principalii clienţi sunt probabil familiile numeroase. Porţiile sunt mici, de valoare medie. Decorul este modern, cu vase Ming false, multe lumini moderne şi difuze, televizoare plate şi chiar şi uşi, şi finisaje din lemn. Luând în considerare că obişnuia să fie ”o cantină”, situaţia actuală este în mod cert o îmbunătăţire. Dacă vă aflţi în zonă cu o familie numeroasă, merită să faceţi o vizită.

 

Name


The Manhattan Fish Market este unul dintre cele mai noi restaurante din oraş. The Manhattan Fish Market este o excelentă franciză malaieziană cumpărată de Sri Lanka la un preţ usturător. Oferă fructe de mare de cea mai bună calitate cu un preţ corect, deşi ridicat. Francizele, când sunt administrate corect, nu sunt un lucru rău. The Manhattan Fish Market este o marcă malaieziană (care nu ţine de fapt de Manhattan), cu filiale în Singapore, Thailanda, Oman şi Indonezia. A fost cumpărată de antreprenorii din Sri Lanka şi s-a deschis pe 31 mai, 2013. Serviciile pe care le oferă sunt barul, comenzile la pachet, cina în aer liber, aer condiţionat şi acceptă cărţi de credit.
 

Secretul deplin din spatele acestor restaurante pe care le puteţi încerca la un preţ rezonabil este magia bucătarilor care satisface orice nevoie a clientului, datorită experienţei lor şi varietăţii de mâncăruri; aşadar, ar fi nedrept să nu îi amintim pe cei atât de talentaţi, mai ales când suntem atât de recunoscători bucătarilor noştri celebri, despre care vo scrie în următorul articol, din moment ce lungimea acestui articol nu ne mai permite.

 

 

Autor: Chetika

sursa foto: tasty.lk

 

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: gastronomie, mancare indiana, restaurante, retete culinare
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement