Masă rapidă la un preț rezonabil

Home « Profil « Restaurante

 

Deschis în 2010, restaurantul Self a adus un concept nou pe piața românească. Restaurantul este, după cum indică și numele, un restaurant cu autoservire.

Dar, spre deosebire de alte restaurante de acest gen, aici chiar găsim mâncăruri delicioase și sățioase care să ne dea forță în timpul programului de muncă.

Self se ridică la standardele localurilor de acest gen din străinătate și este locul ideal pentru pauza de masă de la serviciu.

La Self, mâncarea este expusă în ”munți” atrăgători și îmbietori prin arome, pregătiți să îți amețească simțurile și îți capteze atenția!

Mâncarea ”te atacă” pe toate căile senzoriale, din toate colțurile restaurantului! Dacă nu îți era foame când ai intrat, acum cu siguranță poftești mai mult decât poți mânca!

Prețurile sunt foarte accesibile” Cu 30 de lei ai un meniu complet. Și în 30 de minute nici nu ai ce face la restaurant pentru prepararea mâncării și servirea acesteia durează foarte puțin!

Asta nu înseamnă că preparatele nu sunt proaspete și că nu diferă în fiecare zi!

Self nu este un restaurant romantic, unde să vii la o întâlnire sau să ieși cu prietenii în oraș și să stați preț de câteva ore!

Aici conceptul e foarte simplu: ai venit, ai ales, ai mâncat ai plecat!

Și ai de unde alege! Cel mai mult timp îl vei petrece la Self încercând să decizi ce să comanzi, plimbându-te cu tava prin maldărele de mâncare, care mai de care mai atrăgătoare.

Fondat pe sistemul nemțesc al calității, la Self 90% din produse sunt aduse din Germania.

Pe lângă calitatea preparatelor, la Self clienții vor avea parte și de o ambiență plăcută și relaxată, oferită de un decor occidental.

Până și berea servită la Self este adusă special de la berăria Augustiner Brau, fondată în 1938.

Echipa restaurantului este formată din 12 bucătari, fiecare specializat pe câte un tip de preparate și este coordonată de bucătarul-șef Werner Fisher, care are o experiență de peste 40 ani în domeniu.

Si asta se vede în gustul preparatelor delicioase de la Self! Aici vă puteți delecta cu preparate ca file de păstrăv gratinat, ceafă de porc cu sos de piper, ștrudel cu mere dietetic, ciuperci sote, cartofi cu rozmarin, ghiveci de legume, cotlet de porc cu lecho, ciolan de porc cu sos de hrean, mușchiuleț de porc cu sos de ciuperci, pulpe de pui cu sos de usturoi și multe, multe altele.

Vă recomand să încercați într-o zi, în pauza de masă din timpul serviciului, preparatele de la Self. Nu are rost să vă povestesc mai multe despre ele. Acestea vorbesc de la sine!

Autor: Ioana Dogaru

 

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: autoservire, occidental, preparate, Self
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement