Rafinamentul gustului

Home « Profil « Restaurante

Dintotdeauna, Sri Lanka a fost o ţară minunată pentru călătorii din cele patru colţuri ale lumii, iar această atracţie s-a numit „Ceylon-ul europenilor”, „Serendib-ul arabilor” si „Taprobane-ul grecilor”, perla Oceanului Indian, fiind înregistrată în final ca Sri Lanka, cea mai frumoasă insulă tropicală din Oceanul Indian.

 

Aşezarea în sine este extrem de atrăgătoare pentru occidentali şi a fost supranumită „perla Oceanului Indian”. Climatul tropical cu soare propice pentru bronzat, apele albastre, munţii acoperiţi de verdeaţă, plajele aurii, criptele antice şi ospitalitatea locuitorilor completează frumuseţile peisajului insulei.

 

Turiştii care vizitează această insulă fabuloasă vor avea ocazia să guste o varietate de preparate delicioase şi mâncăruri tradiţionale oferită de-un număr de restaurante faimoase pentru servirea şi calitatea pe care le oferă.
 

Coco Veranda este unul dintre cele mai populare localuri din Sri Lanka. Se află la adresa 32, Ward Place, Cinnamon Gardens (colombo 07), Colombo. Localul oferă o varietate interesantă de băuturi şi mâncarea este chiar bună. Prăjiturile sunt foarte tentante şi puteţi alege să staţi în interior, cu aer condiţionat, sau afară, în zona pavată. De obicei, sunt mulţi clienţi, dar comenzile vin repede şi sunt proapete. Facilităţile pe care le oferă sunt comenzile la domiciliu, aer condiţionat, wi-fi, parcare, acceptarea cardurilor etc.

 

Coco Veranda se află într-o clădire comercială de clasă, într-o zonă scumpă. Cafeaua este pur şi simplu delicioasă, inclusiv mesele. Sendvişurile burger sunt chiar populare şi sunt foarte delicioase. Angajaţii sunt foarte prietenoşi şi evident competenţi. Mobila este confortabilă.
 

The Sizzle este, de asemenea, un restaurant destul de popular în Sri Lanka. Sizzle este o inovaţie recentă, unde o masă întreaga este servită pe un platou de fier turnat, care este pus la rândul său pe un suport de lemn şi este servit în timp ce sfârâie (”sizzling”).
 

The Sizzle are o amplasare convenabilă, pe o stradă liniştită din Colombo Central, într-un depozit convertit de pe strada Walukarama din Kolluitiya, Colombo 03. Faceţi dreapta imediat după Moolchand Lights pe drumul Galle, care merge de la Bambalapitiya la Kolupitiya.

 

Acest loc are, de asemenea, multe facilităţi precum Happy Hours (ore în care băuturile sunt servite la preţ mult redus), mâncare Halal, cină în aer liber, zone pentru fumători, Wi-Fi, serviciu de comenzi la domiciliu, cărţi de credit, serviciu de servit la pachet, zonă de parcat potrivită pentru familii, aer condiţionat. Dacă vreţi că mâncarea să fie fierbinte, The Sizzle este locul ideal! Curat, ospitalier, cu preţuri rezonabile, chiar dacă există o mică problemă în ce priveşte parcarea – nu veţi fi dezamăgiţi.
 

Urban Kitchen oferă o cu totul nouă imagine meselor în Sri Lanka. Este în parte un restaurant, dar şi sală de mese. Localul este încăpător şi cuprinde 250,180 de locuri înăuntru şi confortul este asigurat de aerul condiţionat. Interiorul este foarte luminos, confortabil şi decorat cu gust. Serviciile pe care le oferă sunt cină în aer liber, wi-fi, comenzi la domiciliu, cărţi de credit, parcare, produse la pachet şi livrare disponibilă.

 

Name

 

Restaurantul are o varietate mare de mâncăruri, de la specialităţi indiene la bucătărie italiană, japoneză sau asiatică. Nu la fel de ieftin pe cât şi-ar imagina cineva datorită atmosferei relaxante de sală de mese, dar oricum – e locul perfect pentru o ieşire neoficială seară. N-aş spune că mâncarea te dă pe spate, iar servirea este din păcate mediocră, chelnerii părând cel mai adesea pierduţi în spaţiu. Cele mai bune mâncăruri? Probabil sushi sau pizza la cuptorul din lemn.

 

Va urma...

 

Autor: Chetika

sursa foto: bonangskie.blogspot.com

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: bucataria indiana, gastronomie, retete culinare, retete indiene
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement