Restaurantul Steirereck

Home « Profil « Restaurante
Restaurantul este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Vienei, in apropierea parcului central, oferindu-le clientilor o panorama superba asupra bisericii Sfantul Stefan;  cladindu-si de-a lungul anilor un renume la nivel mondial, fiind cunoscut drept unul din cele mai pretentioase localuri care servesc mancare traditionala austriaca.
Un chef, o bucătărie modernă austriacă, ce are mult rafinament şi un nivel dintre cele mai înalte. Insa este imperios necesar sa va amintesc ca si preturile sunt pe masura serviciilor oferite. Barul de brânzeturi adiacent este considerabil mai lejer (şi mai rezonabil ca preţ). Într-un ambient modern, luminos, vă puteţi bucura de 120 de feluri de brânzeturi  din toate ţările lumii, produse calde de panificaţie specific vieneze, ştrudel proaspăt la fiecare oră, mâncăruri clasice vieneze şi chiar şi meniuri cu 4 feluri din bucătăria Steirereck.
Un alt plus al restaurantului  este selecția de vinuri. Au 35.000 de sticle de vin și sute de soiuri autohtone de la cele mai bune podgorii din Austria. Plus cele mai cunoscute vinuri celebre din toată lumea.
 
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Steirereck, restaurant, Viena
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement