Savurează-ți mâncarea cu capota lăsată!

Home « Profil « Restaurante

În București a apărut primul restaurant decapotabil! The Roof este un restaurant localizat în Prosper Plaza, cu acoperiș din sticlă, care se decapotează, transformându-se într-o superbă terasă!

Dacă alegi să mânânci la The Roof când afară vremea este mohorâtă, vei avea un spectacol inclus la masă, oferit de picăturile de ploaie care se preling pe acoperișul de sticlă.

Dacă ajungi pe la ei când este vreme însorită, vei avea ocazia să își savurezi mâncarea sub razele soarelui, cu acoperișul decapotat!

The Roof este decorat cu bun gust, cu mobilier nou, elegant și cochet. Restaurantul a fost gândit de la început și ca local acoperit și ca terasă, astfel încât mobilierul a fost ales special, pentru a se potrivi ambelor situații.

Profilul restaurantului, când vine vorba despre preparatele culinare, este internațional-mediteraneean.

Cum orice festin mediteranean începe cu antipasti (aperitive), haideți să vedem ce găsim la acest capitol, în meniul de la The Roof: crostini cu somon (15 lei), carpaccio de vițel cu parmezan (19 lei), prosciutto cu pepene galben (19 lei) sau roșii cherry cu mozarella (19 lei).

Deși profilul restaurantului este mediteranean, ciorba de burtă (9 lei) și ciorba de văcuță (9 lei) de la The Roof, sunt cât se poate de românești!

La capitolul Pizza avem de unde alege! Meniul este bogat în opțiuni, care mai de care mai apetisante. Prețurile la Pizza variază între 15 lei și 25 de lei. Mie mi-a plăcut foarte mult Pizza The Roof (21 lei) cu mozarella, sos de roșii, gorgonzola, prosciutto crudo și roșii cherry proaspete.

Dacă aveți poftă de paste, aici găsiți de toate: Spaghetti, penne, tagliatele, linguini sau tortelini.

La felul principal mi-a fost greu să aleg ceva, pentru că toate preparatele arată foarte bine în meniu. Am optat pentru un mușchi de vițel cu sos Gorgonzola (39 lei) cu un orez cu legume primavera (16 lei).

Mușchiul de vițel a fost divin! Suculent și savuros, consistent și făcut exact cât trebuie, nici prea ars, nici prea crud!

Cum fiecare mama se mțndrește cu copilul ei, așa se mândresc și cei de la the Roof cu specialitățile casei din meniu!

Dacă vreți să vă bucurați alături de prieteni de o avalanșă de arome și savori, vă recomand să încercați platoul Manage a Trois (59 lei – platou de 2 kg, pentru 3 persoane), care conține: jumătate de pui la ceaun, coaste de porc la cuptor, ceafă de porc la grătar, cârnăciori, inele de ceapă, cartofi la cuptor cu rozmarin, dressing de iaurt cu usturoi, sos barbeque și murături.

Dacă v-ați păstrat puțin loc în stomac și pentru o gustare dulce, la The Roof meniul de deserturi nu este foarte consistent, dar produsele sunt excepționale!

Vă recomand să gustați tort Krantz cu înghețată (15 lei). Este dulce, crocant și răcoritor, ideal de servit în restaurantul decapotat!

Nici prețurile la băuturi nu sunt mari la The Roof! Un espresso este 5 lei, o bere Ursus la halbă 4 lei ( nu am mai întâlnit acest preț la bere, în București, de mult timp! ), un long drink costă 10 lei iar un cocktail delicios îți va ușura portofelul de 14 lei. Dar luând în considerare designul și atmosfera restaurantului, eu zic că aceste prețuri sunt mai mult decât corecte!

În plus, după ce ți-ai terminat cina, desertul și cocktailul de după, sâmbătă seara, cu sau fără capotă (depinde de vreme), la The Roof începe petrecerea! Restaurantul își schimbă sâmbătă seara profilul, devenind un club gata să găzduiască cele mai nebune petreceri!

Indiferent că te duci să mânânci sau să dansezi, The Roof este un local care merită atenția ta!

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: theroof.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: club, mancare, restaurant decapotabil, The Roof
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement