TAPO - Food, Wine & Bar

Home « Profil « Restaurante
Tapo este un restaurant nou deschis in Parcul Studentesc Tei, pe malul lacului.
Conceptul culinar de la Tapo e definit si realizat de Florin Dumitrescu;  un chef creativ, care s-a interesat mai mult de bucataria frantuzeasca la inceput, insa care acum e un fel de “generalist”. 
Bucataria de la Tapo e, asadar, ceea ce acum le place bucatarilor sa numeasca bucatarie creativa”, adica internationala, fusion, nouvelle cuisine, chiar si bucatarie urbana. Bucatarie fina, oricum, desi mai are destule de facut pana sa isi poata spune “fine dining”, asa cum banuiesc eu ca incearca sa sugereze.
Serviciul este rigid si ceremonios la Tapo, cu multi chelneri in jur si cu cativa care se ocupa de tine in acelasi timp. Atenti si saritori, insa foarte incordati.
Or fi fost ei rapizi in miscari, insa o masa la Tapo iti ia mult, foarte mult timp. 
Preturile sunt mari la Tapo, asa cum era si normal, nicio surpriza din acest punct de vedere.
Tapo este, asadar, una dintre terasele mari ale Bucurestiului, pe malul lacului, frumos amenajata si cu priveliste rara ochilor oraseanului. 
Mancare buna, atmosfera de vacanta. 
 
 
 
Sursa foto: casedinlemnromania
 
Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: Tapo, restaurant
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement