Top 5 restaurante din Berlin

Home « Profil « Restaurante
Reinstoff
Ascuns departe la nord de centrul orașului într-o fabrică de cărămidă roșie-prusac-era, odată ce ați găsit acest loc pe Chausseestrasse nu veți vrea să plecati. Cu o sala de mese destul de intunecata,  si cu un iluminat  scăzut se concentrează pe mese, compania și actul principal al serii, preparate fabulosase  specifice Reinstoff lui. În ciuda prerogativelor sale, atmosfera de la Reinstoff este informala si relaxata. 
 
Ganymed Brasserie
Unul dintre putinele restaurante riverane la Berlin, inca din 1931.
Ganymed are o terasă care este excelenta pentru a privi bărcile  navigand  pe Spree . Cu o bucătărie în stil braserie franceză este variata, simpla, la nivel regional si foarte  delicioasa. În meniul extins există midii si somon biologic, piept de rată si de miel, melci si stridii, si mâncăruri varză acră - toate însotite de vin bun. 
 
HARTMANNS
Această clădire veche pe o stradă mărginită de copaci este locul unde Stefan Hartmann serveste mâncare franceză rafinata într-un interior alb elegant.  In meniul actualizat periodic, putem gasi: peste,  cod, biban si un platou de brânză; meniul a la carte are în plus o mână de aperitive si doua feluri principale.
Preturi rezonabile,  o atmosfera prietenoasă si relaxată face ca HARTMANNS, sa fie unul dintre cele mai valoroase restaurante din Berlin.
 
Lutter si Wegner
Fondat ca un retailer de vin în 1811, renumitul Lutter si Wegner este acum găzduit într-o clădire frumoasă, istorică si artistica, ce  domina sala de mese cu hramul "Wein, Weib und Gesang" (vin, femeie si cântec). Oaspetii pot retrăi momente din societatea veche a Berlinului, într-o atmosferă relaxată . Meniul cu inspiratie austriaca este format din feluri de mâncare populare regionale; turistii viziteaza localul doar pentru a gusta faimosul snitelul Wiener cu salata de cartofi sau Sauerbraten (friptură de vită). În timpul verii există o mare terasă cu vedere spre marea piata  Gendarmenmarkt din Berlin.
 
Theodor Tucher
Situat chiar pe banda transportoare turistică între Poarta Brandenburg si Unter den Linden, restaurant de bere, poreclit "Tucher am Tor", cu o multime de trafic pietonal străin, rămâne totusi un loc excelent pentru a mânca alimente de calitate germana. Totul, de la hering, file salau si iepure în cremă de usturoi pentru lux mezeluri Currywurst este reprezentată pe meniu. In interior gasim  ferestre imense, piloni inalti, o sală de mese privată si chiar o bibliotecă pentru meseni solo. 
 
 
 
Sursa foto:   onmilwaukee.com
 
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: restaurante Berlin, top 5 restaurante
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement