Vrei meniu de 5 *? Haide la "Casa di David"!

Home « Profil « Restaurante

Ca mai toate restaurantele de pe malul Herestrăului, "Casa di David" îndeplineşte toate condiţiile necesare unei bune aprecieri din partea celor care îi calcă pragul. Însă, odată ce pătrunzi în lumea creată de oamenii de afaceri Călin Mailat şi Moni Meiţă, căreia i-au pus numele "Casa di David", îţi dai seama că este mai mult decât un restaurant ca oricare altul.

Potrivit spuselor lui Călin Mailat, restaurantul are o tradiţie de 10 ani: "Am deschis restaurantul în iunie 2003. Ideea era mai veche, dar nu găsisem conjunctura potrivită şi de-abia în 2003 am găsit locaţia şi, în acelaşi timp, prietenul meu Moni Meiţă a fost pregătit să renunţe la administrarea restaurantului McMoni's şi să se implice într-un nou business".

"Casa di David" este primul restaurant cu adevărat luxos din zona de nord a Capitalei, situat pe Şoseaua Nordului nr 9. Aşezat strategic pe malul lacului, restaurantul oferă o panoramă de vis văzută de la teresa elegantă, dar şi din interiorul localului, pentru că dispune de ferestre mari, suficient cât să se vadă partea cealaltă a lacului.

Decorul este foarte frumos, cu multă lumină naturală, iar mesele sunt mari, cu destul spaţiu între ele astfel încât clienţii să se simtă confortabil, ca la ei acasă, unde să aibă parte de multă intimitate.

De ce "Casa di David"?

După ce Teodor Meiţă (tatăl lui Moni) a deschis McMoni's în zona Agronomiei din Bucureşti, în 1993, a revenit rândul lui Moni să-şi boteze restaurantul cu numele fiului său, David.

Sub îndrumarea chef-ului Petru Sorin Cucu, restaurantul serveşte un meniu bogat, complet, care este un amestec de gastronomie fină (creveţi cu usturoi şi ulei de măsline, jamon de pata negra, salată de carne cu raţă, foie gras sau tartar de ton, peşte halibut cu sparanghel şi sos de homar sau filet de vită preparat în diferite moduri) cu bucătărie italienească simplă (pizza, paste, tiramisu).

La "Casa di David", meniul se schimbă primăvara şi toamna, iar în fiecare zi de luni se experimentează arome şi preparate noi. De exemplu, vara, din meniul restaurantului nu lipsesc salatele şi peştele.

Tot acest rafinament al meniului i se datorează şi lui Călin Mailat, care colindă toate restaurantele cu meniuri de stele Michelin sau invită chiar la "Casa di David" bucătari premiaţi.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: facebook.com

Publicat in: noiembrie 2013
Etichete pentru acest articol: Casa di David, gastronomie, meniu, restaurant, restaurante Bucuresti
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement