Ligia Pop propune... tort de ciocolată cu mentă

Home « Rețete « Chefs

Dacă adori ciocolata cu mentă, această reteță îți este adresată. Este un tort simplu și delicios. Fiind foarte ușor de făcut, cu puține ingrediente care se găsesc în orice cămară, oricine are posibilitatea să îl prepare și să se bucure de el.

Tort de ciocolată cu mentă

Ingrediente:

- 1 mână de frunze de mentă uscate sau proaspete

- 50 g de ulei de cocos sau palmier

- 100 g miere sau alt îndulcitor natural

- 150 g cacao sau carob (înlocuitor al pudrei de cacao)

- 250 g caju crud (înmuaiat în apă 1 oră)

- 100 ml de apă

Pentru ornat:

- kiwi

- căpșuni

- levănțică

- nucă de cocos

Amestecă toate ingredientele în blender până se omogenizează. Toarnă compoziția lichidă într-o formă rotundă şi lasă la congelator pentru o oră. După ce s-a scurs ora de așteptare, scoți din congelator compoziția, o ornezi frumos și o lași la temperatura camerei 10 minute. Va fi gata de consum atunci când vei putea introduce cu ușurință cuțitul în el. Sună de parcă te transformi într-un criminal în serie al torturilor și prăjiturilor pe care le prepari... Tortul se poate păstra la congelator timp de o săptămână, asta în cazul în care te vei putea abține de la a nu îl mânca pe tot o dată.

Poftă bună!

timp de pregatire: 1 oră și 30 minute

calorii:  488

număr de porții: 18

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: ciocolata, cocos, ligia pop, menta, raw
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement