Petrişor Tănase propune... salată de creveţi cu grapefruit

Home « Rețete « Chefs

Chef-ul Petrișor Tănase îți propune o rețetă simplă atât din punct de vedere al preparării, cât și al texturii. Este perfectă pentru un moment de respiro în pauza de masă de la birou, dar și la cina în sânul familiei. 

Ingrediente:

- 2 morcovi

- 1 grapefruit

- ½ țelină chinezească

- ghimbir proaspăt

- salată verde

- 20 de creveți

- curry, sos de soia

- sare, piper alb

Taie morcovii și țelina chinezească joulien, adică subțire și cu stil. Extrage pulpa fructului de grapefruit și dă pe răzătoare ghimbirul proaspăt. Aromatizează creveții cu puțin curry, sos de soia, sarea și piperul alb și pune-i pe grătar. Amestecă salata și servește-o drept garnitură la creveții rumeniți. 

Poftă bună!

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: creveti, ghimbir, grapefruit, petrisor tanase, salata
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement