Tipsuri din bucataria elvetiana

Home « Rețete « Chefs

Bucuraria elvetiana este mai putin cunoscuta, insa  de la prepararea mancarurilor nu lipsesc legumele, in special cartoful, ceapa, varza, usturoiul, spanac, ciuperci, etc.. 
Daca ajungeti in Elvetia trebuie sa gustati cerealele musli, fiind prezente in fiecare casa si restaurant, fiind inventie elvetiana. 
Alternanta ingredientelor in functie de sezon ne asigura tot necesarul de vitamine, minerale,proteine si alte substante valoroase, bucataria anotimpurilor fiind astfel garantia sanatatiinoastre.
 
 
 
Sursa foto:  about.ch
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: tipsuri, bucataria elvetiana, Elvetia
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement