5 cocktailuri fresh pentru primăvară

Home « Rețete « Cocktail

Toată lumea a auzit, bănuiesc, până acum despre cum diferite băuturi alcoolice sunt aromatizate prin diverse procedee, gen infuzie sau macerare. Toată lumea a auzit bineînțeles și despre diverse cocktail-uri cu sau fără alcool, simple sau cu gust de fructe, dietetice sau adevărate bombe calorice. Mulți au și preparat probabil acasă cocktail-uri cu sau fără mare succes.

 Ce este un cocktail?      

De-a lungul anilor mulţi au încercat să definească cocktail-ul. Deşi au reuşit pe moment, au observat că odată cu trecerea timpului definiţia lor nu mai este valabilă, deoarece întotdeauna există si va exista cineva care va descoperi și alte combinaţii de arome.

La început cocktail-ul era un amestec care conţinea un tip de alcool, apă, zahăr şi bitter, dar astăzi este un amestec care conţine unul sau mai multe tipuri de alcool, sucuri de fructe, sucuri carbogazoase, diverse siropuri şi lichioruri, bitter şi multe altele. Noi va propunem 5 cockteil-uri uşor de preparat, pot fi preparate de oricine chiar în propria casa.

- Lemon Drop


- Summer in Chelsea


- Cocktail cu fructe


- Spring Fling


- Cocktail cu gin

Pentru a învăţa să preparaţi aceste cockteil-uri va invităm să citiţi următoarele articole în care va vom explica pas cu pas cum se pot realiza. 

Publicat in: martie 2012
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement