Cocktail-uri cu gheata "aromata" pentru noaptea de revelion

Home « Rețete « Cocktail

Cum de la o petrecere nu pot lipsi cocktail-urile, mai ales când este vorba de cea de revelion, câteva idei mai aparte ne pot ajuta să ne jucăm cu ingredientele astfel încât rezultatul final să fie pe placul tuturor: cocktail-uri cu gheaţă “aromată”.

Avem nevoie de ingrediente proaspete, câteva tăviţe pentru cuburi de gheaţă, apă şi puţină imaginaţie.

1. Cuburi de gheaţă cu busuioc şi castravete

Mărunţim castraveţii în cubuleţe mici, tocăm mărunt şi busuiocul. Le aşezăm în tăviţele pentru gheaţă şi adăugăm apă.

2. Cuburi de gheaţă cu smochine şi rozmarin cuburi de gheata

Tăiem smochinele în bucăţele mici, astfel încât să putem pune o bucată de smochină în fiecare cub de gheaţă. Separăm frunzele de rozmarin, apoi adăugăm şi din acestea 2-3 pentru fiecare cub. Acoperim cu apă şi lăsăm la congelator câteva ore.

3. Cuburi de gheaţă cu lime şi mentă

Feliem un lime, tăiem fiecare felie în fâşii subţiri fără să îndepărtăm coaja. Tocăm şi menta, apoi le punem în taviţele de gheaţă. Înainte să adăugăm apă, putem stoarce şi câteva picături de lime peste ele.

surse imagini: foodstory.ro

Autor: IRINA B.

 

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement