Cod proaspat cu curry

Home « Rețete « Eater
Cod proaspat cu curry
 
Reteta pentru 4 persoane
Ingrediente: 
800 gr cod proaspat dezosat, fara piele 
1 ligurita de sare
1 praz
1ardei rosu
2 linguri ulei de masline extravirgin
200 ml smantana
1l bors peste
200 ml lapte cocos
1 lingura pasta curry rosu
 
Preparare:
Se taie codul in bucati si se presara cu sare. 
Se taie prazul si ardeiul rosu in bucati, si se prajesc in ulei de masline, pana cand prazul se inmoaie; adaugati in tigaie smantana si borsul de peste, si amestecati.
Adaugati laptele de cocos si pasta de curry si lasati-le la fiert si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Intr-o tigaie, puneti bucatile de cod, acoperite cu un capac, si se fierbe timp de 5 minute.
Adaugati sos de curry dupa preparare.
 
Prezentare:
Puteti sa il serviti impreuna cu orez.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: mai 2017
Etichete pentru acest articol: reteta cod, curry rosu, cod
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement