Miere raw cu superalimente

Home « Rețete « Eater
Foarte multe persoane ne-au intrebat cum integram superalimentele in alimentatia zilnica.
Exista cateva variante:
Le adaugam in smoothies;
Le adaugam in sucurile verzi;
Le adaugam in prajituri raw;
Le presaram peste salate;
Le consumam amestecate cu alte superalimente, precum indulcitori naturali raw cum ar fi mierea, siropul de mere, de orez, de flori de cocos etc.
Varianta aleasa pentru acest episod de Ligia’s Kitchen este cea in care le voi amesteca cu miere raw de rapita. Este o metoda simpla, la indemana tuturor. Asadar sa trecem la treaba! Va propun sa urmariti video-ul de mai jos in care va arat cum procedez eu si apoi sa consultati reteta de mai jos.
INGREDIENTE:
800 g miere raw de rapita sau alt fel
10 g spirulina
10 g chlorella
100 g polen raw
30 g turmeric
50 g scortisoara raw
100 g pudra de roscove
10 g pudra de maca raw
INSTRUCTIUNI:
Mierea de rapita nu se cristalizeaza decat foarte putin si de cele mai multe ori este precum serbetul sau daca mierea contine mai multa apa, poate o idee mai lichida, usor de manevrat, precum veti vedea in video.
Intr-un borcan de sticla se adauga mierea si pe rand superalimentele, timp in care amestecam bland. Dupa suficient amestecat, se vor incorpora toate in miere si vor fi gata de consum. Se pastreaza borcanul acoperit la temperatura camerei, pana il consumati tot.
CONSUM:
Superalimentele sunt pudre din plante medicinale si nu se consuma cantitati mari niciodata, cititi aici de ce. Ideal este sa aveti in bucataria voastra 2-3 borcane cu amestecuri diferite, pentru a consuma zilnic alte superalimente.
PRECAUTIE:
Daca nu sunteti invatati cu superalimentele, puteti consuma o lingurita pe zi din acest amestec. Daca sunteti invatati cu superalimentele, puteti lua o lingura dimineata la 40 de minute dupa masa si inca o lingura la pranz. Din acest amestec pot consuma si copilasii, insa va rog cu masura daca nu sunt invatati cu superalimentele. Testati prima data, oferind doar un varf de cutit si observati reactia.
NOTA:
Superalimentele nu se consuma seara tarziu, fiindca energizeaza corpul. Ora maxima de consum este ora 18-19.
 
sursaarticol:ligiapop
Publicat in: octombrie 2016
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement