Paste cu broccoli

Home « Rețete « Eater
Nu mai știți ce să mai gătiți? Ați epuizat toate legumele în salate? Noi venim și vă spunem că legumele nu trebuie folosite doar în ciorbe, salate sau ca garnituri.

Se știe că alimentația corectă îți prelungește viața și îi îmbunătățește calitatea, dar în ultima perioada se pune foarte mult accent pe faptul că ceea ce mănânci se reflectă asupra tenului tău, așa că apucă-te de lucru. Dintre alimentele sănătoase, cel mai important pare a fi brocoli, care oferă avantaje multiple.

Surprindeți-vă gusturile cu noua rețetă! Puteți realiza o delicioasă porție de paste cu broccoli și castravete.

Ingredientele principale sunt 2 castraveți, un broccoli mare și paste, la care mai puteți adăuga coriandru, dacă se află printre aromele preferate. Pentru dressingul legumelor aveți nevoie de ceva mai multe: 
4 căței de usturoi tăiați felii
un ardei mic, proaspăt și iute
2 lingurițe de ulei de măsline
2 lingurițe de sodiu scăzut

Pentru dressingul pastelor pregătiți-vă: 
¼ ceașcă de ulei de migdale crude
2 linguri de suc de lămâie proaspăt
2 lingurițe de sodiu scăzut
2 linguri de apă.
 
Încălziți cuptorul la 200 ° C. În timp ce cuptorul se încălzește, spălați broccolii. Așezați pe o foaie de copt de aluminiu feliile tăiate de brocoli. Amestecă toate ingredientele pentru dressingul legumelor și turnați amestecul peste broccoli. Folosiți-vă mâinile pentru masajul dressingului până acoperiți în întregime feliile de broccoli.

Puneți totul la cuptor și fierbeți pentru 15 minute. În timp ce broccoli se prăjește, pregătiți castraveții. Decojiți castraveții și încercați să-i tăiați julienne. Scoateți broccoli din cuptor și adăugați pastele împreună cu castraveții.

Se servește cu mai mult broccoli pe partea de sus, precum și coriandru, mai mult sos sau sos fierbinte, după cum preferați. Pentru o aromă splendidă puteți adăuga oțet balsamic peste și puțin ghimbir.

Poftă bună! 

Sursa foto: patrickmuresan.com
Narcisa Morariu
Publicat in: septembrie 2014
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement