Oua umplute cu ciuperci

Home « Rețete « Meniuri familie

Iubim cu toţii aceste minunăţii de aperitive, uşor de preparat!

Trebuie să avem la îndemână doar ingredientele necesare unei reţete culinare apetisante, aşa cum sunt aceste ouă umplute cu ciuperci.

      Ouă umplute cu ciuperci

Ingrediente:

200 g ciuperci din conservă

100 g caşcaval ras

6 ouă

1 ceapă verde

1 lingură mare cu unt

2 linguri maioneză

1 căţel usturoi

1 lingură unt pentru prăjit

câteva fire de pătrunjel verde

sare

piper

Pentru decor:

2 linguri maioneză

frunze de pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

1. Fierbem ouăle astfel încât să fie tari şi le lăsăm să răcească.

2. Între timp, călim ciupercile tocate într-o lingură de ulei, în care am călit puţin un căţel de usturoi înainte(doar cât să dea puţină aroma uleiului).

3. Lăsăm ciupercile să se răcească, apoi le amestecăm cu gălbenuşurile ouălelor, pe care le-am curăţat de coajă şi le-am tăiat pe lungime, puţină ceapă verde tocată, 1 lingură unt, caşcaval ras, maioneză, sare şi piper. Toate ingredientele le frecăm bine până se omogenizează.

4. Umplem ouăle, apoi le decorăm cu maioneză şi frunze de pătrunjel.

5. La final, le introducem la frigider câteva ore înainte să servim. 

Poftă bună!

 

sursă imagine: retete.unica.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement