Oua umplute cu pate de ficat si maioneza

Home « Rețete « Meniuri familie

Folosite ca aperitiv, ouăle umplute sunt pe placul tuturor!

Fie că alegem să le umplem cu pate de ficat, fie doar cu maioneză, cu carne, ton etc, ouăle umplute se pot face oricând, nu doar la mese festive.

Ouă umplute cu pate de ficat şi maioneză

Ingrediente:

50 g maioneză

4 ouă fierte tari

2 linguri pate de ficat

1 castravete mic

1 ardei roşu mic

o lingură de unt

sare

piper

câteva fire de mărar verde

 

Mod de preparare:

1. Fierbem ouăle preţ de 8-10 minute.

2. Curăţăm ouăle de coajă şi le tăiem în două, pe lung. Le scoate gălbenuşurile, pe care le pasăm, apoi adăugăm pateul, maioneza şi untul. 

3. Amestecăm toate până obţinem o pastă omogenă, apoi condimentăm după gust cu sare şi piper. 

4. Albuşurile fierte le umplem apoi cu această pastă, folosind o linguriţă, după care ornăm fiecare albuş umplut cu câteva frunze de mărar, felii de ardei roşu şi de castravete.

Poftă bună!

 

sursă imagine: medicuisine.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: aperitive, delicatese, gastronomie, oua umplute, retete culinare
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement