Oua umplute cu ton

Home « Rețete « Meniuri familie

Vine weekendul, motiv pentru care o reţetă rapidă, uşor de preparat, cum sunt ouăle umplute cu ton, ne va fi de mare ajutor pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi culinare!

             Ouă umplute cu ton

Ingrediente:

6 ouă fierte tare

1 conservă de ton în ulei

1 castravete mic

8 roşii cherry

3 linguri ceapă tocată foarte fin

2 căţei de usturoi pisaţi

1 linguriţă muştar clasic

3 linguri maioneză

sare

piper

 

Mod de preparare:

1. Fierbem ouăle în apă cu sare, minim 10 minute, pentru ca albuşul şi gălbenuşul să fie tari.

2. Tăiem apoi oul în jumătate, punem albuşurile de-o parte şi gălbenuşurile într-un alt bol. Fărămiţăm gălbenuşurile cu furculiţa, adăugăm tonul scurs de ulei şi restul ingredientelor, apoi amestecăm totul foarte bine.

3. Umplem ouăle şi le aşezăm pe platou, le ornăm cu rondele de castravete şi roşii cherry.

Poftă bună!

 

sursă imagine: teokitchen.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: gastronomie, maioneza, oua umplute, retete culinare, ton
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement