Tochitura de porc cu carnaciori

Home « Rețete « Meniuri familie

Tochitura de porc cu cârnăciori este doar unul dintre felurile de mâncare preferate de cei dragi.

De fiecare dată când este gătită o asemenea bunătate culinară, toţi sunt nerăbdători să se înfrupte şi să-şi potolească pofta.

Tochitură de porc cu cârnăciori

Ingrediente:

500g pulpă de porc

300g telemea de oi

250g cârnaţi afumaţi

250g ficat de porc

1-2 rinichi de porc

1 ou

3-4 linguri ulei

1 legătură de mărar

usturoi

sare

piper

 

Mod de preparare:

1. Curăţăm rinichii, tăiem toată carnea bucăţi potrivite şi o punem la prăjit. Când s-a rumenit carnea, adăugăm usturoiul, condimentăm cu sare şi piper.

2. Prăjim oul ochi şi-l aşezăm deasupra mămăliguţei, iar peste ou punem brânza rasă.

3. La final, turnăm şi carnea, cârnaţii cu sos, mărarul tocat mărunt şi tochitura este gata de savurat!

Poftă bună!

 

sursă imagine: unica.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: delicios, meniuri familie, retete culinare, tochitura
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement