Coaste de porc la cuptor

Home « Rețete « Specialități
Incalziti cuptorul la 300 de grade F .
Dezlipirea membrei dure care acopera partea osoasă a coastelor.
 
Cum se face:
 
Se amestecă  zahărul impreuna cu  condimentele pentru a "masa" coastele .
Aplicați compozitia pe toate laturile .
Pune coastele pe două straturi de folie aluminiu ,si lasati cam doua ore pentru a se fezanda... doar asa veti avea niste coaste delicios de moi.
 
Puneti pe foaie de copt si se coace timp 2-2 1/2 ore sau până când carnea începe să cadă de la capetele osului .
Scoateți din cuptor  sau daca aveti cuptor cu ventilatie atunci puteti lasa sa se odihneasca cam 30 minute... nu este obligatoriu
 
Compozitie:
 
4 lbs coaste de porc
3/4 cană de zahăr brun
1 linguriță de sare
1 lingura boia de ardei in functie de gust dulce sau iute
1 lingura praf de usturoi
Ardei roșu măcinat 1/2 linguriță ,faultativ
 
Cam despre asta este vorba, este o reteta simpla, usoara si credeti-ma delicioasa...
Spor la treaba si pofta buna....daca aveti in gand sa va apucati de treaba... spor...
foto: food
 
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: Barbecue, coaste porc, cuptor
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement