Ziua Democratiei cu Jollof

Home « Rețete « Specialități
Orezul Jollof este un fel de mâncare foarte popular în Nigeria și în majoritatea țărilor din Africa de Vest. Este pregătit simplu, iar ingredientele se găsesc ușor. Pentru nigerieni, nici o nuntă, o petrecere de ziua cuiva, o înmormântare sau o zi de Crăciun sau a Democrației cum e azi nu e completă fără acest dish.  
 
Se servește aproape întotdeauna cu bucăți de pui sau carne de vită prăjită sau făcută la grătar, cu moin-moin (pudding de fasole), dodo (banană prăjită) și poate cu salată de varză. Este un preparat flexibil și puteți experimenta și adăuga toate ingredientele pe care le vreți. Ceea ce trebuie să vă așteptați de la acest preparat este o explozie de savoare care vă va face să vă simțiți cald, satisfăcut și după care veți vrea să mai luați încă o gură.  Mai mult:
 
Publicat in: iunie 2015
Etichete pentru acest articol: bucurie in bucatarie, mancare de orez, ziua democratiei
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement