Blenderul, vital in bucatarie

Home « Rețete « Tips & Tricks
Desi pare un termen desprins dintr-un roman Science Fiction, robotul de bucatarie este de fapt un termen pompos pentru un accesoriu de bucatarie multifunctional, capabil sa faca sarcinile repetitive mult mai repede si mai bine decat tine.  
Chiar si bucatarii experimentati apeleaza la roboti de bucatarie din motive de eficientizare a timpului si datorita rezultatelor mai bune decat in cazul operatiunilor manuale, pentru ca un blender va produce intotdeauna un smoothie (eater.ro ) mai ‘smooth' decat va putea face un chef profesionist taind si storcand ingredientele. In functie de complexitatea robotului de bucatarie ai la dispozitie mai multe functii, accesorii si programe de preparare a ingredientelor. Sa vedem atunci care sunt functiile pe care le poate indeplini cu succes un robot de bucatarie:
Un robot de bucatarie nu poate fi folosit pentru gatitul felurilor de mancare cap coada, decat daca este vorba de retete de mancaruri crude precum salatele de legume si fructe (eater.ro) .
 Blenderul este folosit pentru a amesteca si toca marunt ingredientele si este ideal pentru smoothie-uri, cocktailuri si sosuri. 
Modelele mai costisitoare vin cu boluri si vase de dimensiuni variate, cu mai multe tipuri de lame si discuri de taiere, capace de protectie si alte accesorii care iti fac viata mai usoara in bucatarie. 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: februarie 2016
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement