MIcul dejun in stil englezesc

Home « Rețete « Tips & Tricks

Micul dejun consta in: bacon, oua ochiuri sau fierte, rosii si ciuperci la gratar, paine prajita sau cu unt, carnaciori, carnati in sange si o cana de ceai.
Carnaciorii englezesti mai sunt cunoscuti sub denumirea de "bangers" si sunt pregatiti din carne proaspata, rar afumata sau uscata. In functie de regiune exista mai multe tipuri de carnaciori. De exemplu, carnatii in sange seamana cu un sortiment frantuzesc si cu Morcilla spaniola, fiind pregatiti din carne de porc.
La micul dejun, englezii mai mananca: paine prajita cu unt, margarina si gem; numerous fructe si cocktailuri de fructe; cereale cu lapte si un mix din lapte fierbinte, zahar si fulgi de ovaz; peste afumat (pregatit la fum rece) and so on.
Placinta traditionala este pregatita din: peste alb, cartofi fierti zdrobiti si creveti. Reteta acestei specialitati dateaza inca din Evul Mediu si presupune urmatoarele ingrediente: carne de pui, ciuperci, biftec si bere englezeasca, carne de vita cu ceapa si menta, carne de miel, rosii pasate. In ultimii ani, in reteta a fost inclus curry balti.
La micul dejun se servesc si oua scotiene, care inseamna, de fapt, niste oua fierte tari, invelite in tocatura pentru carnati, bagate in miez de paine si prajite. 

 

 

Sursa foto: allianceonline

 

Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Micul dejun , Anglia
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement