Reguli de baza pentru masa perfecta de Craciun

Home « Rețete « Tips & Tricks
Masa festiva de Craciun este un moment special care reuneste intreaga familie intr- atmosfera calduroasa condimentata de povestile pline de farmec ale celor dragi.
Gospodinele incep pregatirile cu 2 sau 3 zile inainte de Craciun, pentru a se asigura ca totul este gata pentru masa de Craciun. 
Daca ai farfuri de culoare rosie sau cu motive decorative specifice Craciunului vei dau un aspect si mai placut mesei.
Recomandarea este sa folosesti fata de masa alba, peste care se amplaseaza una dreptunghiulara, centrala, de-a lungul mesei. Nu in ultimul rand, trebuie sa acorzi atentie servetelor, mai ales daca iti doresti masa de Craciun deosebita. Unul dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun este friptura de porc
De aceea, amenajarea mesei este foarte importanta, iar fiecare detaliu conteaza. 
Așadar, când începeți decorarea mesei de Crăciun țineți minte regula de bază: nu exagerați. 
Ca ornamente poti pune in mijlocul mesei lumanare groasa visinie sau rosie in mijlocul unei coronite de brad. 
 
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Etichete pentru acest articol: masa de Craciun, aranjament, decoratiuni
Inapoi la categoria «« Rețete

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement