Eatermagazine! Ustensile pentru bucatarie


Cele mai noi ustensile pentru bucatarie

Home « Stil « Accesorii

Trebuie să recunoaştem că nu concepem prepararea unei reţete fără să avem ustensile corespunzătoare. Fie că utilizăm mixerul, blenderul, răzătoarea, strecurătoarea sau mojarul, fiecare ustensilă de bucătărie îşi are rolul bine definit. Fără ele, probabil reţetele noastre nu ar mai ieşi atât de pufoase, cremoase, dense sau delicioase.

O tigaie grill din piatră care combină încălzirea rapidă a aluminiului cu suprafaţa solidă de piatră, stocând perfect căldura şi treptat eliberând-o în alimente, ne poate ajuta să gătim mai uniform la o temperatură mai scăzută. În magazine sau online, găsim tigaia grill din piatră la preţuri ce sar de 150 de lei, cu dimensiuni de 42.5 x 4.5 x 25.5 cm ((L x H x P).

Pe lângă capacele clasice pentru tigăi şi cratiţe, acum există şi capacul multifuncţional în formă de floare, la preţul de 92 de lei. Este uşor şi pliabil, confecţionat din silicon, are margine netedă şi un diametru cuprins între 14 şi 24 cm.

Se poate pune pe vasul în care fierbem apă sau laptele prevenind apariţia spumei, îl putem utiliza când fierbem ceva la bain-marie (îl aşezăm peste vasul cu legume, peşte etc) sau poate fi alternativa perfectă la folia clasică pentru acoperit vasul.

Cu doar 14 lei, ne putem achiziţiona o mini răzătoare multifuncţională, care face "treaba" a 10 răzătoare mai mari. Deşi este mică (aproximativ 8 x 9,5 cm), este din metal / material rezistent şi are trei discuri interschimbabile, potrivindu-se perfect răzuirii morcovilor, ţelinii, usturoiului, brânzei, ciocolatei, cojilor de lămâie, portocală etc.

 

Ce-i drept, nu de puţine ori am reuşit "performanţa" să ardem feliile de pâine din dorinţa de a face bruschette. Însă, cu ajutorul grătarului pentru aragaz special pentru bruschette (46 de lei), care se pune direct pe flacăra aragazului sau pe plita electrică, vom obţine bruschettele mult visate, crocante şi gustoase! Fabricat din oţel inoxidabil, cu mâner extensibil, este ideal pentru prăjit pâine, mămăligă, legume la grătar, pizza şi focaccia.

Duspaghi, aşa cum îi spune şi numele, este o oală specială dedicată gătirii spaghetelor, pe care o putem achiziţiona la preţul de 276,00 lei. Datorită formei sale şi dimensiunilor, oala ne ajută să gătim spaghetele sau pastele preferate fără să le rupem, fără să consumăm inutil apă sau gaze, aşteptând să fiarbă. Oala dispune de-un sistem brevetat cu mânere soft-touch, adică putem bloca strecurătoarea-capac astfel încât să scurgem spaghetele direct din oală, fără să ne opărim sau să ne frigem.

"Taie&Serveşte!", asta promite că face noul cuţit spatulă din oţel inoxidabil (42 de lei), excelent pentru a tăia lasagna, plăcintă sau prăjituri şi pentru a le servi direct pe farfurie. Are formă alungită, asemănătoare cu o spatulă şi are dimensiuni de aproximativ 4 x 31,5 x 2,5 cm (L x H x P).

 

 

 

Irina B.

sursa foto: decoblog.ro

Publicat in: noiembrie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement