Frigiderul "La Cambusa" - bijuteria din bucatarie

Home « Stil « Accesorii

Ultimele inovaţii în materie de gadgeturi folositoare în bucătăria noastră au în prim plan frigiderele...şi nu orice fel de frigider, ci unul care are propria cămară, o cafetieră încorporată şi chiar un televizor. În plus, are şi un nume: "La Cambusa", şi e opera italienilor de la Meneghini, meşteri în echipamente unicat pentru bucătăriile luxoase. Şi când rostesc cuvântul "luxos", automat are şi un preţ pe măsură: în jur de 42.000 de dolari! Dar de aceşti bani primim nu numai un frigider şi un congelator îmbrăcate într-o carcasă din lemn, ci şi o cafetieră, un cuptor cu microunde, un televizor cu ecran plat, o maşină de făcut gheaţă, o cămară şi un spaţiu de depozitare, se laudă producătorii care, parcă, ne-au citit gândurile.

Frigiderul cu 3 uşi are 2.5 metri lungime, cântăreşte 498 de kilograme şi are un spaţiu de stocare de 750 de litri.

Când este închis, frigiderul seamănă cu o piesă de mobilier, un accesoriu elegant, care devine util în momentul în care îi sunt deschise uşile.frigider La Cambusa

Fiecare din aceste dotări costă, acesta fiind motivul pentru care cea mai scumpă versiune ajunge la un preţ atât de exorbitant. Numai carcasa din lemn, ce poate fi vopsită în peste 500 de culori, ajunge la costuri de 26.000 de dolari.

Deşi este mai mult fabricată pentru cei cu dare de mână, totuşi, producătorii declară că nici măcar aceştia nu se înghesuie să-şi achiziţioneze o astfel de bijuterie!

 

                                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                   Autor: IRINA B.

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: aparate electrocasnice, bucatarie, mobila bucatarie, tendinte
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement