KitchenShop - raiul accesoriilor de bucatarie

Home « Stil « Accesorii

KichenShop este locul potrivit unde ne putem informa în legătură cu instrumentele pentru gătit, cum trebuie îngrijite sau cum ne putem achiziţiona cele mai bune vase sau accesorii pentru bucătăria noastră.
 

Tot felul de sfaturi, opinii sau sugestii venite din partea specialiştilor ne vor ajuta să luăm o decizie corectă, înainte să ne cumpărăm vase sau diverse alte ustensile pentru bucătărie, vom putea prepara mâncăruri mai gustoase şi mai sănătoase, într-un timp mai scurt şi într-un mod mai plăcut!

 

KitchenShop îmbină pasiunea pentru viaţă cu cea pentru gătit şi vine în întâmpinarea noastră, cei care împărtăşim pasiunea pentru gastronomie.

 

La KitchenShop găsim cuţite care nu se tocesc ani la rând, tigaia care nu lipeşte nici un fel de mâncare, cratiţele care gătesc uniform şi suculent sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente şi bine făcute!
 

Destinate atât bucătarilor amatori, cât şi celor profesionişti, aproape 5000 de vase şi instrumente pentru gătit de cea mai bună calitate sunt excelente pentru a pregăti o reţetă ca la carte.kitchenshop

 

La KitchenShop, cele mai bune mărci existente, tehnologii inovatoare, produse durabile şi accesorii care uşurează fantastic munca din bucătărie, mărci precum Berndes, Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels, atât de apreciate în lume, sunt prezente şi în ţara noastră, în fiecare KitchenShop din marile oraşe: Bucureşti: AFI Palace; Carrefour Băneasa; Constanţa: Complex TOM; Timişoara: Iulius Mall; Oradea: Oradea Shopping City; Braşov: Complex Star; Sibiu: Shopping City Sibiu; Ploieşti: Ploieşti Shopping City; Târgu Mureş: Mureş Mall; Iaşi: Complexul Palas şi Bacău: Arena Mall.

 

sursă imagine: baconmarmalade.com

 

Autor: IRINA B.

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement