Lampa "purificatoare" din sare de Himalaya

Home « Stil « Accesorii

Sarea de Himalaya este extrasă din rocă prin metode tradiţionale şi îşi păstrează intacte proprietăţile naturale. Ideală atât pentru consum alimentar, cât şi ca ingredient cosmetic, adăugat la apa de baie, sarea de Himalaya este o sursă de beneficii pentru sănătate, având efecte curative, energizante, revigorante şi de detoxifiere.

Sarea de Himalaya stă şi la baza confecţionării lămpilor care încălzesc şi iluminează discret. Acestea se numără printre cele mai naturale şi mai sănătoase surse artificiale de lumină, emanând substanţe ce sunt recomandate pentru tratarea unor afecţiuni alergice şi astmatice. Cristalele emit ioni negativi, care apără sistemul imunitar de ioni pozitivi, ca în cazul aparatelor electrocasnice.

Lampa confecţionată din sare de Himalaya purifică aerul, neutralizând ionii nocivi emişi de monitoare, televizoare şi aparate electrocasnice. În plus, proprietăţile benefice sunt intensificate atunci când lampa se încălzeşte, dar şi emanarea luminei de o culoare portocalie creează o atmosferă relaxantă.lampa din sare de Himalaya

O astfel de lampă este atât utilă, cât şi benefică pentru oricare dintre noi, pentru că ne poate fi un aliat în lupta cu diferitele afecţiuni de care suferim: astm bronşic; infecţii respiratorii (angine,faringite, traheo-bronşite, pneumonii, rinoadeuridite); bronşită astmatiformă; traheobronşită cronică; sinuzită; amigdalită cronică ; emfizem pulmonar; diverse tipuri de alergii; nevroză; stare de oboseală şi declin al rezistenţei la stres.

 

 

 

 

                                                                                                                                                 Articol scris de IRINA B.

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement