Spune unde locuiesti ca sa-ti spun cine esti

Home « Stil « Accesorii

Locuinţa noastră este spaţiul intim în care ne simţim cel mai bine. Decorarea ei este ca o carte de vizită pe care o prezentăm ori de câte ori ne vin rudele, prietenii în vizită.

Bucătăria, livingul, dormitorul, fiecare are câte ceva de spus despre gusturile noastre, despre educaţia şi cultura noastră, despre impresia pe care vrem să o lăsăm celor ce calcă pragul casei.
Tonurile de ocru, verde, albastru deconspiră un spirit timid, interiorizat, (mai mult sau mai puţin) rece. Culorile vii, strălucitoare, roşu, portocaliu, auriu, povestesc despre bucuria de a trăi şi iradiază energie.

În casele burgheze, bucătăria este spaţiul "ascuns" privirii străinilor. Nici astăzi nu ne poftim oaspeţii în bucătărie, mai ales dacă nu ne sunt prieteni apropiaţi. Dar dacă sunt, tocmai aici, în bucătărie, stăm la o cafea şi o şuetă! Pentru că este locul cel mai familiar, despovărat de "etichetă"; aici se ia masa, iar în timpul mesei se încing cele mai animate discuţii (în ciuda medicilor, care ne recomandă să mestecăm în tăcere!), aici este cea mai destinsă atmosferă, pentru că aici e locul relaţiilor umane autentice, spontane.decoratiuni

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                   Articol: IRINA B.

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: accesorii, decoratiuni interioare, locuinta, mobilier bucatarie
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement