Cum aleg combina frigorifica potrivita bucatariei mele?

Home « Stil « Aparate

Atunci când te afli în căutarea combinei frigorifice ideale pentru bucătăria ta, unul dintre cele mai importante aspecte în alegerea echipamentului potrivit este legat de obiceiurile tale alimentare şi ale întregii familii, deoarece acest aspect poate influenţa întregul proces de stocare şi refrigerare al produselor.

Dacă ai un stil de viaţă sănătos, bazat pe-o alimentaţie alcătuită din carne, lactate, fructe şi legume, atunci este foarte important să le menţii prospeţimea un timp cât mai îndelungat. Pentru asta, cele mai noi modele de combine frigorice Electrolux dotate cu tehnologia TwinTech® FrostFree (pentru prelungirea prospeţimii alimentelor) sunt soluţia perfectă.

De ce combinele Electrolux? Pentru că se adaptează oricărui tip de bucătărie, au o înălţime care variază (între 175 şi 200 cm), dispun de cele mai utile comenzi, sisteme de răcire şi dotări speciale.

Combinele Electrolux, în detrimentul clasicelor frigidere, au un spaţiu de refrigerare şi congelare mai mare. Echipamentele Electrolux se adaptează uşor nevoilor unei familii numeroase, un exemplu fiind modelele SpacePlus®, care oferă cea mai mare capacitate internă pentru un aparat de dimensiuni standard.

Este adevărat că depozitarea fructelor şi legumelor în frigider îţi dă multe bătăi de cap, din cauza spaţiului îngust. Însă, aceste combine, care deţin un sertar dedicat depozitării acestora, asigură un nivel optim de umiditate şi temperatură, păstrând prospeţimea şi calitatea lor pentru mai mult timp.

Un alt avantaj este consumul energetic cât mai redus! Chiar dacă pare imposibil, gama Electrolux Inspiration dispune de modele încadrate în clasa energetică A+++, care consumă energia echivalentă unui bec, ceea ce înseamnă o scădere semnificativă a facturii de energie electrică.

Combinele Electrolux au sistem de răcire clasică (frigider cu decongelare automată şi congelator cu decongelare manuală), răcire No Frost (pentru congelator) şi full No Frost (pentru toată combina). În plus, mai găseşti şi o gamă variată de echipamente care menţine calitatea alimentelor perisabile un timp îndelungat, prin separarea celor două circuite de răcire sau prin tehnologia revoluţionară TwinTech® FrostFree.

Cu noile modele Electrolux, ai posibilitatea să bei apă 100 % curată, prin dozatorul cu filtru PureAdvantage sau cu filtru TasteGuard®, pe bază de cărbune natural, care asigură eliminarea aromelor şi mirosurilor neplăcute.

Şi pentru că trebuie să se potrivească decorului bucătăriei tale, ai de ales între o culoare clasică şi una îndrăzneaţă, cu un strat de inox antiamprentă, pentru a evita urmele inestetice.

În magazinele de specialitate, le găseşti la preţuri cuprinse între 1339 lei şi 3569 lei (combinele frigorifice independente), modelele încorporabile - la preţuri cuprinse între 2599 lei şi 7099 lei, iar cele TwinTech® (No Frost), la preţuri cuprinse între 2579 lei şi 5149 lei.

 

 

Irina B.

sursa foto: sporulcasei.ro

Publicat in: octombrie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement