Cum ne alegem blenderul potrivit !

Home « Stil « Aparate
O viață sănătoasă începe cu blenderul potrivit.
Fie vrei să toci legume, fie vrei să bei un suc din pulpă de fructe sau să prepari o cremă răcoritoare, ai nevoie de un blender bun, rezistent şi puternic.  Fie vrei să toci legume, fie vrei să bei un suc din pulpă de fructe sau să prepari o cremă răcoritoare, ai nevoie de un blender bun, rezistent şi puternic.  
Dacă te-ai hotărât să cumperi un astfel de aparat, iată de ce anume trebuie să ţii cont:
Modul in care se porneste aparatul. Este mult mai comod pentru tine daca nu este nevoie sa tii butonul de pornire apasat cat timp maruntesti ingredientele.; asa ca orienteaza-te spre un blender pe care poti sa-l pornesti si apoi sa-ti vezi de treaba.
Este indicat sa optezi pentru un blender care poate functiona la capacitate maxima cel putin un minut, aceasta pentru ca diversifici mult retetele pe care le poti prepara si totodata scurtezi si timpul lor de preparare.
Capacitatea vasului este importanta.
Cat de puternic este motorul: lucrul acesta este foarte important pentru ca de aici vin si cele mai multe satisfactii sau insatisfactii atunci cand cumparam un blender. 
Termenul de garantie este un alt lucru caruia trebuie sa ii dai atentie: ideal este ca aparatul sa fie garantat pentru 3 ani; insa daca toate celelalte criterii de performanta sunt indeplinite, poti accepta si unul cu o garantie mai restransa (dar nu mai mica de un an).
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iulie 2016
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement