De acum, gatitul este floare la ureche!

Home « Stil « Aparate

Compania suedeză Electrolux a creat un aparat revoluţionar care face toată treaba în locul tău! Ştiu că deja zâmbeşti şi că-ţi surâde ideea. Ce mai ştiu este că fursecurile, cornuleţele, brioşele, saleurile sau sosurile pentru torturi vor fi, fără îndoială, perfecte!

Las tot misterul la o parte şi dezvălui numele accesoriului de bucătărie extrem de util: robotul Kitchen Assistent.

Robotul de bucătărie este întruchiparea unui patiser desăvârşit! Te ajută să prepari rapid şi uşor crema pentru prăjituri, să mixezi omogen compoziţiile pentru diferite aluaturi şi să obţii rezultate excelente.

Fie că pregăteşti mixul pentru bezea sau crema de vanilie, fie că amesteci făina cu celelalte ingrediente pentru a obţine un aluat consistent, gustul va fi desăvârşit şi designul apetisant.

Tot ce trebuie să faci este să setezi viteza în funcţie de consistenţa compoziţiei pe care doreşti să o obţii. Sosurile şi toppingurile vor ieşi foarte fine, fără cocoloaşe, datorită creşterii treptate a vitezei de mixare.

Cu noul robot de bucătărie de la Electrolux economiseşti extrem de mult timp, pentru că nu mai este nevoie să-l supraveghezi, aşa cum se întâmplă în cazul robotului obişnuit. Kitchen Assistent va face toată treaba în locul tău, în timp ce tu te apuci de următoarea etapă din prepararea reţetei.

Robotul de bucătărie este prevăzut cu tel, cârlig şi dispozitiv plat, accesorii pentru mixarea compoziţiei de frişcă, baterea albuşurilor şi obţinerea unei compoziţii omogene şi dense.

În plus, va completa foarte bine decorul bucătăriei, datorită designului său retro şi elegant, şi va atrage toate privirile, graţie nuanţelor de roşu.

Kitchen Assistent de la Electrolux poate fi achiziţionat la preţuri începând de la 16 milioane lei, din toate magazinele de specialitate.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: pinterest.com

Publicat in: martie 2014
Etichete pentru acest articol: accesorii bucatarie, bucatarie, gastronomie, pentru bucatarie
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement