Philips Multicooker gateste pentru tine!

Home « Stil « Aparate

Noul Philips Multicooker HD3037 poate fi unul dintre cadourile din coşul cu bunătăţi de Paşte, oferit mamelor, iubitelor sau surorilor.

 

Datorită unei tehnologii inteligente, noul aparat de bucătărie este asistentul de încredere al gospodinelor prinse în febra sărbătorilor pascale, care îşi doresc ca pasca şi cozonacii să le iasă ca la carte.

Philips Multicooker este un aparat compact şi multifuncţional, cu 12 programe de gătit automate, plus 22 de setări ale temperaturii. Este extrem de util în bucătărie şi oferă o largă varietate de opţiuni pentru a prepara alimentele, fie că ne referim la fiert, prăjit, copt sau gătit la aburi.

Datorită sistemului de încălzire 3D, căldura circulă uniform în interiorul vasului, nefiind necesar să amestecăm până ne vine rău. De acum, preparatele vor avea un gust desăvârşit şi arome aparte, graţie vasului gros, cu pereţi de 2 mm, care contribuie la distribuirea uniformă a căldurii şi previne lipirea alimentelor. Şi pentru că orice acţiune este presetată, mâncarea va fi mereu preparată cât trebuie, fără surprize neplăcute.

Cu noul Philips Multicooker, gătitul acasă va fi mult mai sănătos şi necesar. Prepararea alimentelor va merge mai rapid, într-un spaţiu mai restrâns, cu mai puţine vase şi ustensile, fiind nevoie doar de-un singur vas de gătit, cu o capacitate de 5 litri (6 porţii), uşor de manevrat şi curăţat.

De departe, însă, cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore este cea mai ingenioasă funcţie a Philips Multicooker, ce permite să lăsăm până la 12 ore mâncarea la preparat sau să programăm începerea preparării cu până la 24 de ore mai târziu. Practic, vom avea mâncarea mereu caldă, chiar dacă a fost gătită în urmă cu 24 de ore.

Ce putem găti cu aparatul multifuncţional Philips Multicooker? O varietate de reţete, de la ciorbe şi supe cremoase, la friptură, reţete tradiţionale, preparate din bucătăria internaţională, până la deserturile preferate ale familiei.

Philips Multicooker HD3037 se găseşte în magazine la preţul recomandat de 519 lei.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: gustos.ro

 

Publicat in: aprilie 2014
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement