Rasfat cu retete de lux

Home « Stil « Aparate

De-a lungul ultimelor decenii, numeroase studii au demonstrat faptul că noi, oamenii, mâncăm mai mult în oraş şi gătim mai rar în propriile bucătării. Când gătim acasă, putem face de multe ori alegeri mai bune cu privire la ce şi cât de mult mâncăm şi bem decât atunci când mâncăm la restaurant. Gătitul poate fi, de asemenea, o activitate distractivă şi o modalitate de a petrece timp cu familia şi prietenii. Iar dacă mai punem la socoteală şi echipamentele potrivite, gătitul se poate transforma într-o adevărată operă de artă.

Un astfel de exemplu este cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe de la Electrolux, care combină metodele gătitului tradiţional cu beneficiile aburului, pentru ca ingredientele să-şi păstreze intacte savoarea, textura şi aspectul. "Secretul" a fost preluat de la bucătării de top, tocmai din dorinţa de a asigura o aromă aparte preparatelor şi de a le pregăti într-un mod foarte sănătos şi rapid, fără ulei sau alte grăsimi.

Cu un spaţiu generos de depozitare şi sistem de încălzire UltraFanPlus, cu ventilator supradimensionat şi design de ghidare a aerului, cuptorul CombinSteam Deluxe găteşte alimentele uniform şi rapid, fără ca aromele reţetelor tale să se amestece. Astfel, timpul alocat gătirii va fi redus cu 20%. De asemenea, izolaţia perfectă a CombiSteam Deluxe asigură un consum cu 20% mai scăzut decât al unui cuptor obişnuit, deoarece căldura este păstrată în totalitate în interior, grăbind procesul de gătire şi eliminând disconfortul creşterii temperaturii în bucătărie.

CombiSteam Deluxe este prevăzut cu 3 cicluri de gătire cu abur şi peste 100 de programe de gătit presetate, cu ajutorul cărora vei putea pregăti orice tip de reţetă, fie ea tradiţională sau internaţională, de la preparate din peşte şi fructe de mare, până la prăjituri şi tarte elaborate.

Datorită sistemului Pure Steam, pe bază de abur, peştele, orezul şi legumele vor fi fragede, păstrându-şi aroma naturală şi suculentă; cu Soft Team, care foloseşte atât abur, cât şi căldură în proporţie de 50%, vei putea găti alimente semipreparate, congelate sau vei putea reîncălzi mâncarea, fără să-şi piardă din valoarea calitativă, iar CrispSteam, cu 25% abur, te va ajuta să-ţi pregăteşti ca la carte preparatele pe bază de carne, prăjiturile şi pâinea, care vor avea textură crocantă şi aurie irezistibilă.


Name
 

Fie că pofteşti la o friptură suculentă sau la o pâine crocantă, pe ambele le poţi obţine cu noul CombiSteam. Sonda FoodProbe va măsura temperatura interioară a fripturii sau a pâinii şi-ţi va spune când este gata. Iar în cazul în care oaspeţii întârzie, CombiSteam te scoate din încurcătură, deoarece foloseşte sistemul intermitent cu abur pentru a păstra mâncarea caldă şi aromată.

Pe lângă combinaţiile de căldură şi abur, cuptorul are un interior spaţios şi flexibil, care oferă combinaţii de până la 9 poziţii pe raft, dar şi cea mai mare tavă de copt de pe piaţă. CombiSteam Cuptor dispune de o linie de flux iconică, linii simple, materiale de calitate şi de afişare care armonizează designul.

Deci, asemeni bucătarilor de top, acum, poţi combina aburul cu căldura convenţională pentru a obţine cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: kudika.ro

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: accesorii bucatarie, aparate, cuptor, gastronomie, pentru bucatarie
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement