Un nou aparat de bucatarie revolutionar: Thermomix

Home « Stil « Aparate

Dacă ne dorim să ne achiziţionăm un aparat de bucătărie indispensabil pentru fiecare gospodină, ei bine, 2013 a venit în dar cu un procesor de alimente foarte inteligent, cunoscut drept cea mai mică bucătărie mobilă din lume, "Thermomix".

 

Thermomix este multifuncţional, de neegalat, produce o fineţe culinară imposibil de atins pentru creme ganache, patiserie, bechamel şi altele.

Acest aparat are o greutate de doar 6,3 kilograme, este capabil să pregătească aproape orice, incredibil de repede: să cântărească, să toace, să amestece, să agite, să taie, să macine, să înlocuiască malaxorul, să emulsifice, să gătească pe abur şi se spală singur aproape automat.

 

Fiind dotat cu un motor fără angrenaj, cu o durată de viață nedeterminată, cuțit de oțel Solingen și un bol de oțel inoxidabil, Thermomix aduce o nouă dimensiune preparării hranei și gătitului.

 

Mult mai rapid și mult mai eficient decât orice produs similar, economisește timp, bani și spațiu valorificabil în bucătărie.

 

Interesant este că se adaptează noilor tehnologii, aşa că pentru utilizatorii de iPhone și iPad, există aplicația ThermomixApp, care permite accesul la un rețetar internațional direct de pe mobil.thermomix

 

Cu Thermomix, prepararea este redusă de la minute la secunde, iar gătirea este blândă pentru a permite ca aromele, vitaminele și mineralele să rămână pentru fiecare îmbucătură.

 

Pentru a ne face o idee cu privire la timpul de preparare, avem: 1 la 3 minute pentru orice tip de prăjitură; 10 secunde orice salată; 10 la 60 secunde orice suc sau băutură; 10 la 20 minute supe, creme sau gustări; 3 la 5 minute orice sos; 6 la 10 minute marmeladă și gemuri.

 

sursă imagini: whyisthereair.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement