Restaurantul Dubravkin Put

Home « Stil « Art restaurants
Este ușor să te îndrăgostești de restaurantul Dubravkin Put din Zagreb. Nu doar uimitoarea așezare a restaurantului, dar, de asemenea, speciala mâncare și grozavul serviciu face ca Dubravkin Put să fie cel mai bun restaurant din Croația.

Felurile de mâncare sunt foarte bine echilibrate, fără greșeli. Serviciul este bun, foarte prietenos și atent, precum și cu o foarte bună cunoaștere a alimentelor pe care le pun la dispoziția dumneavoastră. Este un restaurant foarte frumos, stilat, bine îngrijit, de excepție, într-un cuvânt.

Dubravkin Put surprinde cu bucătăria excelentă într-un mediu sofisticat. Restaurantul este situat convenabil și ușor accesibil, totuși liniștit, aproape într-o ambianță verde. Situat la o scurtă plimbare de centrul orașului, ascuns în pădurea de mai jos de Tuskanac Park, va încânta fiecare oaspete. Atmosfera modernă și plăcută este reflectată în meniul și în muzica din fundal. De asemenea, are mâncare vegetariană foarte bună.

Prezentarea este un hotel modern, cu mâncăruri mai ales internaționale, precum și un accent ușor pe preparatele din bucătăria mediteraneană. Mâncarea este fantastică, cu porțiuni moderate și preț incredibil de corect pentru calitatea sa. Aceasta confirmă gradul de excelență în pregătirea felurilor de mâncare, gustul și capacitatea de a se potrivi cu aromele delicate, amestecul și crearea unui alt gust, niciodată arogant sau intruziv pe cerul gurii.

Mixul de aperitive este o experiență încântătoare atât pentru ochi, cât și pentru papilele gustative. Selecția de vinuri este una dintre cele mai bune din Croația, cu seri speciale de degustări de vin și prezentarea vinurilor exclusive și rare. În concluzie, este un restaurant foarte plăcut care oferă preparate din cea mai înaltă calitate, servicii impecabile, și decor elegant.


Autor: Hvroje - Croația
Sursa foto: dubravkin-put.com
 
Publicat in: decembrie 2014
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement