2013 - o schimbare a locuintei noastre

Home « Stil « Mobilier

Ne gândim ca, odată cu intrarea în noul an, să facem o schimbare a locuinţei? Află că în materie de design de interior, ultimele tendinţe pun accentul pe familie, păstrare şi vintage, toate dând o notă intimă spaţiului în care locuim.

 

Pământiul, verdele lămâie sau bleumarin-ul le putem folosi atât ca accente, cât şi în combinaţii diverse, inclusiv în textile. Însă, cea mai impresionantă tendinţă este cea de "înverzire", de ecologizare. Prin refolosirea şi restaurarea obiectelor vechi de mobilier, vom economisi bani şi ne vom simţi ca odinioară, în odaia bunicii, care era plină de căldură.

 

Mobilierul vechi restaurat, liniile romantice, piesele complicate din lemn masiv, precum şi cele decorate în stiluri impresionante, artistice pot face conexiuni cu generaţiile trecute (cea a părinţilor, bunicilor sau a străbunicilor).

 

Stilul vintage se caracterizează prin piese a căror valoare şi calitate au rămas neschimbate în timp. Tocmai de aceea, trebuie să ne asigurăm că piesele pe care le cumpărăm se potrivesc stilului casei noastre.

 

Fundal alb, cu contraste de galben, mult lemn, jaluzele naturale şi o lumină difuză pot aduce o schimbare interesantă înfăţişării casei noastre.design interior

 

De asemenea, nu trebuie omis nici stilul outdoor, în cazul în care iubim natura şi ne place să o traspunem şi în spaţiul nostru intim. Aşa că, scaunele de ratan, măsuţele joase din bambus, plantele mari şi verzi pot crea oaza de care avem nevoie pentru a ne simţi în mijlocul naturii. Pentru un efect deosebit, putem lăsa lumina naturală să pătrundă prin ferestre mari, neobturate de perdele dense, de jaluzele sau draperii.

 

surse imagini: e-wow.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement