Ce inseamna bucataria moderna

Home « Stil « Mobilier

În ultimii ani, bucătăria s-a simplificat, preparatele care în trecut ne răpeau câteva ore bune pentru a fi gătite, astăzi sunt gata în câteva minute.

Gadget-urile pentru bucătărie au apărut precum ciupercile după ploaie, au avut priză la gospodine şi iată-le parte din decorul bucătăriei noastre.

Pe lângă instrumente care ne facilitează munca din bucătărie şi care nu trebuie să ne lipsească, cum ar fi robotul, cuptorul cu microunde, toasterul, blenderul, grillul, cântarul de bucătărie, filtrul de cafea sau maşina de spălat vase, bucătăria mai are ceva în plus: inova
ţie.

Ne putem personaliza bucătăria cu cele mai “hot” achiziţii moderne: masă de bucătărie minimalistă, concepută să intre lejer în topul celor mai eficiente soluţii de echipare a spaţiilor restrânse, bufet care are înglobată o bucătărie întreagă.

 

Carapacea verde se transformă uşor în masă pentru două persoane şi dezvăluie o plită electrică, o chiuvetă, un refrigerator de vinuri, o maşină de spălat vase şi un spaţiu de depozitare.

Sau dacă ne place să ascultăm muzică în timp ce gătim, ecranul digital încorporat în masa de lucru are funcţie de mp3 şi permite utilizarea Internetului în caz că am uitat reţeta.

 

La fel de inovative sunt robinetele care pot reduce consumul de energie.

Mecanismul prin care aceste robinete au un consum scăzut de energie este simplu: mânerul trebuie împins la maximum spre stânga pentru a atinge temperatura maximă, apoi lăsat să revină în mod automat în poziţia sa obişnuită. Astfel, apa curge destul de caldă pentru spălat pe mâini sau pentru spălat vase.


Toate aceste gadget-uri sunt completate de tigăi din teflon, set de oale cu însuşiri miraculoase, cutiţe bune, folie din aluminiu pentru împachetat, folie pentru protejarea alimentelor în frigider sau hârtie pentru copt, caserole indispensabile etc.

Într-o bucătărie modernă, nelipsit este ceainicul SMS Kettle, care funcţionează pe baz
ă de sms-uri.

Ne este poftă de un ou ochi sănătos? Vasul de silicon Poachpod ne facilitează munca, pentru că în maximum 6 minute, oul va fi gata. Recipientul este foarte rezistent la temperaturi de până la 357 grade C, poate fi utilizat în cuptorul cu microunde şi se curăţă uşor.

Bucătăriile moderne de lux se definesc prin caracteristici îndrăzneţe ce nu plătesc pentru convenţional şi care oferă soluţii tehnice personalizate.

 

Designul modern înseamnă funcţionalitate, gustul pentru unicitate irepetabil.

Mai mult decât un mobilier de bucătărie, petreceri cu prietenii, arome şi gusturi, bucătăria modernă înseamnă inovaţie hi-tech.

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: sphcluj.ro

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement