Tendinte 2013: cum ne decoram baia

Home « Stil « Mobilier

Pentru anul 2013, cele mai noi tendinţe în materie de cum să ne amenajăm baia, epicentrul relaxării fiecăruia dintre noi, sunt cele care aparţin stilului clasic, acel stil care subliniază versatilitatea sa, ce ne permite să ne decorăm orice spaţiu cât mai rafinat.

Clasicul încântă prin oglinzi mari cu rame aurii sau argintii, căzi montate în mijlocul încăperii, cu picioare lucrate, piatră naturală serigrafiată sau placările cu un aspect nobil, carourile, romburile şi plăcile de ceramică tip caramidă cu marginile faţetate, albe şi negre.

Accesoriile în stil clasic pentru baie sunt o alegere inspirată pentru interioarele preţioase, deoarece o vor transforma într-un spaţiu unic, calm şi liniştit, fiind un adaos de graţie şi eleganţă, iar clipele petrecute într-o asemenea baie amenajată cu mult gust vor fi pe deplin benefice şi relaxante. Mobilierul este atent lucrat, iar piesele cu aspect capitonat şi influenţele retro sunt tentaţia stilului.

stil clasic
Vedeta anului 2013 în materie de design interior este combinaţia alb-negru, atât de elegantă pe podiumurile de modă, dar şi în estetica băii. Romburile şi carourile în aceste două nuanţe vor transforma acest spaţiu intim într-unul decorat în tendinţe. De aemenea, alegerea unui covoraş care să fie reprezentativ băii, precum şi decoraţiuni precum seturi de aromoterapie, lumânări decorative, suporturi ingenioase pentru săpun, prosoape, periuţe şi pastă de dinţi, vor completa atmosfera unei băi pe gustul nostru, care să fie în acelaşi timp elegantă şi intimă.

Mobilierul în stil clasic poate lua diferite forme, în funcţie de alegerile fiecăruia. Putem încerca şi o reinterpretare a clasicului cu tehnici moderne, important este să ne simţim bine după o zi istovitoare de muncă.

 

                                                                                                                                                               Autor: IRINA B.

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: amenajare, baie, design interior, mobilier, tendinte
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement