Lacrimile-noul echivalent al sării de bucătărie

Home « Stil « Seturi

 

Lacrimile- noul echivalent al sării de bucătărie

V-aţi gândit vreodată la ce se pot dovedi folositoare lacrimile? Şi vorbim de orice tip de lacrimi: de bucurie, de nefericire, rezultate din tăierea cepei, de furie. După cum bine se spune că neînţelese sunt căile Domnului, putem afirma că, totuşi, un grup de cercetători care stau la baza companiei britanice Hoxton Street Monster Supplies au încercat să descifreze o parte a fiinţei umane, parte nedescoperită încă. Aceştia au dovedit că sarea, ingredientul nelipsit din mâncăruri de orice fel, se poate obţine acum şi din….lacrimile umane. Şi asta nu e tot. Sarea astfel obţinută are diferite arome, în funcţie de starea de spirit a persoanei care a plâns.

Modul de dobândire a acestui nou tip de sare? Pare cât se poate de simplu: lacrimile se fierb, apoi se pun în borcane cristalizate, urmând a fi recoltate de mână şi clătite in saramură. Setul de borcane este vândut la 30 lire. Autenticitatea acestor produse? Îi credem pe cuvânt, numai pentru cât de inventivi s-au dovedit a fi.

Diferitele arome ale sării astfel obţinute

Trebuie sa menţionăm faptul că sarea obţinută în acest mod are diferite arome, totul în funcţie de starea de spirit pe care persoana care a vărsat lacrimile a avut-o la momentul respectiv. Sarea poate fi rezultatul unor lacrimi de supărare; a unor lacrimi rezultate în urma unui strănut; în urma tăierii cepei; a unor lacrimi de fericire sau, din contră, a unor lacrimi de furie.

Sarea obţinută din lacrimi de râs are, se pare, un gust extrem de picant, dar şi de prietenos. Degustarea acestui tip de sare se presupune că te face sa te simţi mai bine instant, fiind ea însăşi obţinută din râsul sincer al oamenilor.

Sarea obţinută din lacrimi rezultate din tăierea cepei are, bineînţeles, puţin din savoarea dată de ceapă mâncării, pe când cea obţinută din lacrimi de furie iţi induce puţin din starea agitată a persoanei care le-a vărsat.

V-ati decis, deci, ce aromă vi se potriveşte cel mai bine? Amuzantă sau nu, poate ideea de a încerca o noutate in materie culinară nu sună atât de rău.

 

 

 

 

Iliescu Gabriela Cristiana

 

Publicat in: septembrie 2012
Etichete pentru acest articol: lacrimi, sare, stare de spirit
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement